IniciFutbol salaL'ampostí Joan Solà participa en la jornada de tecnificació d'àrbitres de futbol...

L’ampostí Joan Solà participa en la jornada de tecnificació d’àrbitres de futbol sala

L’àrbitre ampostí de 2a divisió B de futbol sala, Joan Solà, juntament al delegat federatiu del comitè tènic d’àrbitres el tarragoní, David Brull, que tots dos es van incorporar aquesta temporada al grup d’observadors arbitrals, van realitzar diumenge una jornada de formació amb la tecnificació arbitral destinada a sis col·legiats de la 10a promoció de l’Escola de la delegació de Tarragona. Era l’onzena Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala, la segona de la temporada descentralitzada.

Formació pels àrbitres novells de futbol sala de Tarragona i Terres de l'EbreLa formació pels àrbitres de l’última promoció d’àrbitres de futbol sala del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, segueix amb l’aposta ferma per la formació contínua amb les competicions en marxa. Per aquest motiu, el diumenge, 30 de gener de 2022, es va dur a terme l’11a Jornada de Tecnificació arbitral de la vigent temporada al Pavelló Olímpic de Reus, suposant la segona tecnificació del curs fora del centre de tecnificació de l’LCFS a Cervelló i aprofitant la Trobada de Prebenjamins celebrada a la capital del Baix Camp.

 

L’activitat es va dur a terme durant el matí amb la presència dels 6 col·legiats al Pavelló Olímpic de Reus coincidint amb una Trobada de Prebenjamins, en què els àrbitres novells van poder xiular els enfrontaments amb l’objectiu de fer un seguiment i perfeccionament de les tasques de direcció de partit. D’aquesta manera, i un cop acabats els partits, els àrbitres van posar en comú els dubtes plantejats al llarg de tots els partits xiulats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 46

Últimes notícies