IniciFutbol salaL'àrbitre ampostí Joan Solà, s'incorpora al grup d'informadors de futbol sala

L’àrbitre ampostí Joan Solà, s’incorpora al grup d’informadors de futbol sala

Aquest cap de setmana s’han reunit per primera vegada les noves incorporacions al grup d’informadors arbitrals de futbol sala per tal d’unificar criteris i marcar les pautes d’avaluació.

Cares noves al col·lectiu arbitral. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va realitzar aquest cap de setmana la3a i la 4a jornada de tecnificació grupal d’informadors arbitrals de futbol sala amb la presència de les noves incorporacions al grup d’informadors per tal d’establir les pautes i unificar criteris per tal d’avaluar els col·legiats catalans de futbol sala.

La 3a jornada de tecnificació grupal d’informadors arbitrals, dirigida pel responsable de formació del CTAFS, David Sagrera, va ser al Pavelló Municipal de Premià de Dalt en el partit de la Primera Divisió Catalana de futbol sala entre el CFS Premià de Dalt i el Vall de Tenes CF Sala, el dissabte 23 d’octubre de 2021. La sessió va estar formada per 5 informadors arbitrals: Adrià Acero, Xavi Garcia, Jose Manuel González, Víctor Pasamontes, que són noves incorporacions, i Jordi Villazón, de les categories Base i Territorial.


3A JORNADA D’INFORMADORS ARBITRALS
NOMBRE D’INFORMADORS CATEGORIA INFORMADORS PARTIT
5 Base i Territorial CFS Premià de Dalt – Vall de Tenes CF Sala


 

La 4a jornada de tecnificació la va dur a terme el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, al Pavelló Poliesportiu Jaume Vilamajó de Calafell en el partit entre el Platense Calafell i el CFS Inter La Selva, de la Segona Divisió Catalana de futbol sala, el dissabte 23 d’octubre de 2021. En aquesta sessió van estar presents 5 informadors arbitrals, tots ells noves incorporacions: Iban Abellana, Francisco Álamo, David Brull, Daniel Ruso i el col·legiat ampostí Joan Solà (àrbitre de 2a B formant parella amb el nou delegat arbitral del comitè tècnic de Tarragona David Brull), també de les categories de Base i de Territorial.


4A JORNADA D’INFORMADORS ARBITRALS
NOMBRE D’INFORMADORS CATEGORIA INFORMADORS PARTIT
5 Base i Territorial Platense Calafell – CFS Inter La Selva


 

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies