IniciPoliesportiuTennis TaulaEl CTT Tortosa supera al Borges Vall i suma la primera victòria...

El CTT Tortosa supera al Borges Vall i suma la primera victòria a la 2a divisió estatal

El CTT Tortosa va aconseguir una històrica victòria, la primera en la 2a divisió estatal, després de superar al potent conjunt del CTT Asisa Borges Vall, que en la rimera jornada havia guanyat amb molta solvència.

En la segona jornada de lliga disputada al Pavelló Firal de Remolins, els tortosins, després de la clara derrota en la primera a Sabadell enfront del CTT El Ciervo, van sortir per totes, convençuts de donar-ho tot contra el potent CTT Asisa Borges Vall que, l’actual campió de la lliga 2020/21.

Els ebrencs van sortir molt concentrats i portant la iniciativa en tot moment en el marcador, però cada punt que anotaven era contestat per l’equip lleidatà consecutivament, fins a arribar a un igualat 3 a 3. Per tant, tot quedava per decidir en el doble final, on la parella Arcadi Martínez i Joan. Martínez van fer valer el seu recent podi al Campionat de Catalunya per comarques i van aconseguir superar a la parella del Borges per un trepidant 3 jocs a 1, parcial que va donar la victòria final per al CTT Tortosa per 4 a 3.

Amb aquesta victòria, la primera de la temporada, els tortosins visitaran al cuer de la lliga, el CTT Poble Nou de Barcelona, desplaçament clau i que definirà les possibilitats de l’equip a la lliga.

També en la mateixa jornada, destaquem els resultats dels filials, amb la victòria del CTT Tortosa “B” a Provincial Preferent per 2 a 4 a domicili enfront del CTT Almoster “B”. El CTT Tortosa “C” va caure derrotat per 5 a 1 en la visita al potent Reus Deportiu a la 1a Divisió Provincial, mentre que el Tortosa “D” va perdre per un ajustadíssim 4 a 3 enfront l’Ulldecona “D”. Finalment, el Tortosa “E” va superar al Ganxets de Reus per un contundent 6 a 0, destacant el gran joc mostrat pel tortosí Fernando Gordo, líder del rànquing provincial individual.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies