IniciPoliesportiuAtletismeL'atleta bateà Adam Maijó, segon a la tradicional Cursa de Bombers de...

L’atleta bateà Adam Maijó, segon a la tradicional Cursa de Bombers de Barcelona

Després del parèntesi de l’any passat, es va disputar la tradicional Vuelting Cursa de Bombers de Barcelona, amb un total d’11.000 participants i un recorregut urbà de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada a l’Avinguda Marqués de l’Argentera.

La Cursa del Bombers de Barcelona 2021 va mantenir el recorregut original que va tornar a implantar tres anys enrere, que passa pels principals carrers de la ciutat. És un circuit espectacular, que transcorre per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat com són l’Estació de França, Gran Via de les Corts Catalanes entre d’altres. Aquest traçat permet a una gran part dels participants millorar marca en la distància de 10km en ser bastant pla i comptar amb una baixada al tram final del recorregut.

Com cada any, la Cursa Bombers destina part del valor econòmic de tots els xips blancs de lloguer a l’acció social. Es promou l’esport alhora que pretén ser un altaveu per denunciar situacions de vulnerabilitat.

Així, per cada 2 euros de lloguer del xip blanc s’han destinat 0,80, cèntims per ajudar a diferents col·lectius, ONG’s i campanyes que treballen en projectes d’injustícia social.

En categoria masculina el campió ha estat Abdesamad Oukhelfen, que ha batut el rècord de l’actual circuit amb una marca de 0:28:19. La segona posició ha estat per l’atleta de Batea, Adam Maijó Frigola, amb un temps de 0:29:19 i la tercera plaça per Lahcen Ait Alibou, amb un temps de 0:29:21.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies