IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó suma una victòria important a Martorell que el fa sortir del...

L’Ascó suma una victòria important a Martorell que el fa sortir del descens

Quan més complicades se li havien posat les coses a l’Ascó, sis jornades després, va sumar una victòria balsàmica que a la vegada li ha permés sortir de les places de descens.

Els riberencs van treure profit de la mala dinàmica dels locals, que acumulaven dos derrotes seguides, i gràcies a l’encert anotador de Konu (que tornava a marcar després de mes i mig sense veure porta) van sumar tres punts molt valuosos. Els de Jordi López, que havien acumulat resultats adversos davant rivals directes per la part baixa i on només havia pogut empatar a Cambrils, sortien amb decisió al partit i corregint els errors defensius que havien acusat en les darreres jornades.

Molt aviat, als onze minuts, una pilota que li tocava a un defensor clarament a les mans despegades del cos significava un penal. No obstant, Eric Jerez s’encarregava de servir-lo però el porter local li endevinava l’acció i aturava el llençament. Tot i així, lluny d’enfonsar-se, els riberencs van seguir persistint i després de dos aproximacions locals, Hamza en va tenir una altra de clara per a fer moure el marcador al descans.

Seguia insistint el conjunt asconenc a l’inici de la represa i arran d’una falta penjada, Konu aprofitava la prolongació a la línia de la frontal per a quedar-se sol i afusellar el 0-1. El gol feia reaccionar al Martorell que tindria una ocasió claríssima acte seguit per a empatar. De l’1-1 es va passar al 0-2. Konu aprofitava la passada de la mort des de l’esquerra per afusellar dins la petita. Tot i la pressió dels locals, el gol no arribaria fins al temps afegit sense opció d’arribar a empatar.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 23:20 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

CF MARTORELL, 1
FC ASCÓ, 2

CF Martorell: Toni, Izan, Carles, Gerard (Ayamane, 63’), Víctor Garcia, Trejo, Ramos (Carles, 45’), Torres, Jomi (Pau, 75’), Garrido, Cameron (Marc Carbonell, 45’).

FC Ascó: Lluc, Roda, Sergio Cáliz, Arnau Cervelló, Marc Blanch (Nacho, 28’), Enric Cubells (Gerard Roigé, 86’), Boateng (Albert Roca, 86’), Facu, Arkoh (Konu, 56’), Hamza (Sidi, 75’), Eric Jerez.

Àrbitre: Marcel Arbós López, assistit per Sergi Prieto Maria de la delegació de Lleida i per Alejandro Rodríguez Núñez de la delegació del Penedés-Garraf. Van amonestar a Ramos (20’), Toni (39’), Jomi (71’) i Torres (89’) del CF Martorell i per a Facu (15’), Boateng (44’), Arnau Cervelló (63’), Enric Cubells (83’), Konu (89’) i al tècnic Jordi López (88’) del FC Ascó.

Gols: 0-1, Konu (60’); 0-2, Konu (65’); 1-2, Alfredo (90+5’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dissetena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: