IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó supera 2-1 al Viladecans i s'assegura el títol del seu subgrup...

L’Ascó supera 2-1 al Viladecans i s’assegura el títol del seu subgrup i la disputa de la fase d’ascens a Tercera Divisió

ASCÓ // L’últim partit el pròxim cap de setmana al municipal Can Vinader de Castelldefels amb el Vista Alegre, será ja tan sols un autèntic tràmit. El FC Ascó ha fet els deures i amb la victòria aquesta tarda per 2-1 davant la UD Viladecans, s’ha assegurat el primer lloc del subgrup A de la Primera Catalana, i la disputa de la fase d’ascens a Tercera Divisió.

No ha estat un objectiu facil per al conjunt dirigit per Germán Inglés, que a la primera volta havia perdut amb aquest rival, i en aquesta ocasió s’ha avançat al marcador al minut 36 en una acció de Cabello, després que el conjunt local no hagués tret profit del seu domini i més remats a la porteria contrària que el seu rival.

Al descans s’arribat amb aquest preocupant resultat per al conjunt riberenc, que ha sortit amb molta determinació a la segona part, i al primer minut Adri Fernández ha marcat el gol de l’empat. L’Ascó ha seguit pressionant, i buscant el gol de la victòria. German Inglés també ha introduït alguns canvis per intentar trobar el corresponent revulsiu, i precisament ha estat Joel Marigot, un dels recent incorporats, el que ha encertat amb el seu remat, marcant el decisiu segon gol, que li donava la victòria a l’Ascó a vint minuts per la finalització del partit.

No s’ha resignat a la derrota la UD Viladecans, encara que no es jugava gaire en el partit i el seu tècnic David Cespedosa ha efectuat alguns canvis, donant entrada a dos juvenils. L’Ascó ha pogut mantenir la seua renda i celebrar al final el títol de campió del subgrup.