IniciFutbolLliga ElitL鈥橝ssociaci贸 de Futbolistes Espanyols confirma que la UE Rapitenca ha abonat les...

L鈥橝ssociaci贸 de Futbolistes Espanyols confirma que la UE Rapitenca ha abonat les quantitats del deute pendent

L鈥橝ssociaci贸 de Futbolistes Espanyols ha confirmat el pagament de les quantitats que la UE Rapitenca tenia pendents per un import de 6.600 euros, corresponent al deute amb els jugadors de la plantilla la temporada 2023/24.

El deute del club rapitenc va sortir en la llista de les resolucions de les comissions mixtes de l鈥橝FE de la Segona i Tercera Federaci贸 d鈥檃questa passada temporada. Amb el nom de la UE Rapitenca apareixien tamb茅 en el llistat de la Tercera Federaci贸, el CD Algar, Ayamonte CF, CD Acero, C.F. Gand铆a, U.D. Gran Tarajal, Club Haro Deportivo, C.D. La Cuadra Uni贸n-Puerto, C.D. Llosetense, Polideportivo El Ejido, Racing Murcia F.C., Racing Rioja C.F., A.D. San Clemente i C.D. Torrijos.

Les diferents comissions mixtes ja van informar a la Reial Federaci贸 Espanyola de Futbol, que procediran a aplicar les mesures recollides al seu Reglament General.

Als clubs de Tercera Federaci贸 que no han saldat tots els seus deutes se’ls suspendran els drets federatius i no podran tramitar llic猫ncies fins que paguin.

En l鈥檃ctualitzaci贸 afegida a la nota de les comissions mixtes de l鈥橝FE, s鈥檌ndica que 鈥la UE Rapitenca ha abonat les quantitats pendents de pagament, aprovades per la Comissi贸 Mixta, i per tant el club podr脿 tramitar les llicencies una vegada efectuats els pagaments que tenia pendents amb els futbolistes鈥.

Fernando Garcia reconeix que el deute era amb David Escudero i Mousa Bandeh 鈥es devien diners a dos jugadors, que a m茅s ens van denunciar鈥. El president de la UE Rapitenca confirma que el pagament es va fer efectiu, quan van rebre els ingressos procedents de la Federaci贸 Espanyola de Futbol 鈥sempre tanquem el pressupost a principi de temporada, en el que s鈥檌nclou la quantitat que ens ingressa la Federaci贸 Espanyola de Futbol. Ells ens havien d’ingressar 12.422 euros el 30 de juny 鈥攅s fan quatre pagaments a l’any d’id猫ntica quantitat鈥, per貌 es va retardar fins al 2 de juliol. Per aquest motiu, no vam poder pagar els diners als futbolistes el dia acordat, per貌 es va fer el dia 3, tal com es demostra en el comprovant bancari, de la transfer猫ncia que no es va fer directament als jugadors, sin贸 que es va fer a l’AFE鈥.

Fernando Garcia estava sorpr猫s per la situaci贸, i ha manifestat que la UE Rapitenca sempre compleix amb els jugadors, i la passada temporada havien acordat amb la plantilla cobrar nou mesos i mig, i Escudero i Mousa, tot i con猫ixer i estar d鈥檃cord amb aquesta decisi贸, van presentar una den煤ncia en contra del club 鈥lamentem aquesta situaci贸 que ens ha sorpr猫s del tot. La UE Rapitenca t茅 molt bona reputaci贸 perqu猫 sempre hem complit tots els acords i contractes amb els jugadors鈥.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

60 + = 62

脷ltimes not铆cies