IniciPoliesportiuAtletismeL'atleta bateà Adam Maijó, amb la selecció espanyola a Pescara

L’atleta bateà Adam Maijó, amb la selecció espanyola a Pescara

Adam Maijó forma part de l’expedició de la selecció espanyola, que participarà en el Campionat de la Unió Mediterranea sub-23, del 10 al 12 de setembre.

La competició es disputarà a l’Estadi Adriàtic de Pescara, la ciuTat més important de la regió d’Abruzzo, i comptarà amb la participació d’atletes de 28 diferents països que competiran en 40 modalitats, en una instal·lació amb graderies de capacitat per a 26.000 persones assegudes. La selecció espanyola està formada per 41 atletes, 21 masculins i 20 fèmines.

Adam Maijó va entrar en la convocatòria, seguint els criteris del seleccionador José Peiró i la Dirección Deportiva de la RFEA. L’atleta de Batea forma part de l’expedició de la selecció espanyola, que participarà en el Campionat de la Unió Mediterrània sub-23, del 10 al 12 de setembre.

La competició es disputarà a l’Estadi Adriàtic de Pescara, la ciutat més important de la regió d’Abruzzo, i comptarà amb la participació d’atletes de 28 diferents països que competiran en 40 modalitats, en una instal·lació amb graderies de capacitat per a 26.000 persones assegudes.

L’atleta de Batea i Alejandro Onís, seran els representants espanyols en la prova de 5000 metres, en la que Adam Maijó va finalitzar amb un registre de 13:40’07”, al Meeting d’Oordegem a Bèlgica, el que representava la seua millor marca en la distància, que abans era de 13:53’65”, bastant per sota de la mínima demanada de 14:05’00”, per poder prendre part en aquesta competició internacional.

La seua és la segona millor marca dels inscrits, només superada per la del representant francés Etienne Daguinos amb 13:26’41”, màxim favorit a penjar-se la medalla d’or. Altres aspirants als primers llocs són l’italià Francesco Guerra, amb 13:42’33”, i el marroquí Erraouy Taha, 13:43’17”. L’altre representant espanyol, Alejandro Onís, arriba amb un millor registre de 14:01’65”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies