IniciAtletismeCurses de MuntanyaL'atleta de Flix Teresa Martín primera de la Copa Trail Bajo/Baix Cinca

L’atleta de Flix Teresa Martín primera de la Copa Trail Bajo/Baix Cinca

Teresa Martin es va proclamar campiona de la I Copa Trail Bajo/Baix Cinca, amb participació de prop de 160 corredors.

La II Trail Torrent de Cinca, que tancava el circuit va sortir des del pavelló poliesportiu de la localitat, després d’un bon esmorzar. La prova va transcórrer sense cap mena d’incident, acompanyada per bon temps i una lleugera brisa. Destacar la bona acollida del circuit que ha patit una modificació respecte a l’any passat, amb un nou recorregut més exigent, més abrupte i amb més sendes.

Pel que fa a la classificació de la II Trail de Torrent de Cinca, el primer lloc a la prova llarga va ser per a Daniel Cremades, de l’ASICS-Frontrunner, qeu va invertir un temps d’1:39.23, i per a Teresa Martín, de Flix, a la categoria femenina, amb 2:20.30.

Els dos guanyadors van repetir la primera posició obtinguda a la I Trail Velilla de Cinca. Els corredors de la I Trail Velilla de Cinca i de la II Trail Torrent de Cinca van aconseguir una sumatòria que els va classificar a la I Copa Trail Baix/Baix Cinca.