IniciAtletismeCurses de MuntanyaL'atleta rapitenca Paula López s'imposa a la Galatzó Trail a Mallorca

L’atleta rapitenca Paula López s’imposa a la Galatzó Trail a Mallorca

Paula López va ser la primera participant femenina absoluta en la Galatzó Trail de Mallorca, de 43 km i 2200 de desnivell, en la qual van prendre part al voltant de 300 participants.

L’atleta rapitenca va travessar la meta, amb un temps de 5:53’58″, i va compartir podi amb Malen Barceló (Federació Balear), segona classificada, amb 5:57’05″, i Cristina Vidal (Trencafites CE), 5:59’56″, que va ocupar el tercer lloc. El primer classificat masculí va ser Harry Jones (Hoka), 4:15’00″.

La Galatzó Trail consta d’un recorregut pels llocs més impressionants del món: la Serra de Tramuntana, declarada patrimoni mundial per la UNESCO. La carrera va transcórrer íntegrament pels senders de muntanya de la Serra de Tramuntana, concretament els compresos a les zones LIC Es Galatzó – S’Esclop i Puig de Na Bauçà, així com a la Finca pública de Galatzó. La cursa es desenvolupa al municipi de Calvià, concretament a les proximitats del Capdellà i limita amb els municipis de Puigpunyent, Estellencs i Andratx. Amb més de 1400 hectàrees de paisatge natural i tradicional propi de Mallorca, representa gairebé el 10% del terme municipal de Calvià.