IniciAtletismeCurses de MuntanyaL'equip masculí del Centre Excursionista Trencacims de Paüls es proclama campió de...

L’equip masculí del Centre Excursionista Trencacims de Paüls es proclama campió de Catalunya per equips FEEC

L’equip masculí del Centre Excursionista Trencacims de Paüls es va proclamar campió de Catalunya per equips de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la 14a Trobada Aristot. El campionat es va disputar diumenge passat, a una sola prova, en aquesta entitat de població del terme municipal del Pont de Bar, a la comarca de l’Alt Urgell.

L’equip guanyador estava compost per Pau Lleixà, Aitor Tomàs, Xavi Arrastraria i Adrià Sabaté. Van ser els vencedors del campionat català, després d’imposar-se a la prova de 23 quilòmetres i 1750 metres de desnivell. La segona plaça va ser el Club Excta. UEC Anoia i la tercera per l’equip Pontsicà. L’equip femení va ser subcampió i estava format per Júlia Rius, Cati Corchie, Àngels Borràs i Jennifer Subirats.

En un primer moment, es va proclamar campió, però per una errada en els llistats de l’organització aquest dilluns s’ha comunicat que la classificació dóna com a guanyadores a l’equip del Centre Excta. Pontsicà. La tercera plaça femenina va quedar deserta.

La puntuació es determina en funció de la posició obtinguda per cada corredor de l’equip en la classificació individual de la cursa. Un cop assignats els punts a cada corredor se sumen les puntuacions dels tres primers classificats de cada equip.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 55

Últimes notícies