IniciPoliesportiuRemLes dos embarcacions ebrenques sense opció de podi a la Copa de...

Les dos embarcacions ebrenques sense opció de podi a la Copa de la Joventut de rem

Sis representants de les Terres de l’Ebre, van competir del 28 al 30 de juliol, a la Copa de la Joventut que es va disputar a Amsterdam. Les dos embarcacions amb components ebrencs van ser del quatre scull. La masculina formada per Sebastià Cano (CN Amposta), Clement Güez (CR Tortosa), Jordi Alexandrescu (CN la Ràpita), amb Timofey Sitnik (CR Barcelona), van tenir com a rivals als components de la República de Txèquia, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal i Suïssa.

La femenina estava formada per Jana Ribes i Núria Bouzas (CR Tortosa), Àngels Ventura (CN Sant Carles de la Ràpita, i Joana Casellas (CN Banyoles). Les seues rivals van ser les representants de la República de Txèquia, Dinamarca, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Polònia i Suïssa.

La competició es va disputar doble jornada, amb regates el dissabte i diumenge. L’embarcació masculina, en la jornada de dissabte, va ocupar la quarta posició de la seua sèrie, sense poder disputar la final A. En la final B, van entrar en segon lloc, amb 6:09.53, a 9 dècimes de segon, dels Països Baixos, que es van imposar en el tram final, després d’haver anat a l’estela del bot hispà gairebé tota la regata.

En la jornada de diumenge va entrar en sexta posició, i van repetir el segon lloc en la final B, amb 6:12.02, en aquesta ocasió superats per Polònia amb 6:09.62, que va portar sempre la iniciativa tota la regata. En les dos regates van acabar en octava posició.

Les components de l’embarcació femenina, en la jornada de dissabte, van acabar en sexta posició de la seua sèrie, lluny dels primers llocs. En la final B, van ser quintes, amb 7:25.03, el que suposa l’onzè lloc final. En la jornada de diumenge, tampoc van tenir opció de classificar-se per la lluita dels metalls, ocupant la quinta posició de la seua sèrie després de l’exclusió de Suïssa. En la final B, van acabar en segon lloc, amb 7:17.30, millorant l’actuació de la sèrie, per darrere dels Països Baixos, 7:15.92 i per davant de Noruega, 7:27.91.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 16

Últimes notícies