IniciPoliesportiuAtletismeLes promeses ebrenques destaquen al Cross de Mollerussa

Les promeses ebrenques destaquen al Cross de Mollerussa

Màxim València es va penjar la medalla d’or en la categoria sub 14, en la que van participar 88 atletes, amb 6’18”, compartint podi amb Gonzalo Turmo (FCV Barcelona), 6’20”, i Khalid Jaadar (Terres de Ponent), 6’21”, al Cross de Mollerussa-Memorial Josep Ignasi Culleré, disputat al circuit del Parc de la Serra, que va ser també Campionat de Catalunya de clubs, comptant amb un total de 1.340 atletes, d’entre els quals uns 1.140 són federats i federades, pertanyents a 73 clubs catalans, amb el 40% participació femenina i el 60% restant masculina.

Per part de la UA Montsià van competir també Iker Colás, Nízar Hernández i Miquel Buera. Competint amb el CA Terres de Ponent, els riberencs, Pere Mas va aconseguir la medalla de plata en sub-16, on l’equip va ser tercer, amb 8’42”, amb octava posició d’Axel Zarranz (CA Ascó), 9’25”. El primer lloc va ser per a Bakr El Asri (CA Lloret-La Selva), 8’38”. Anna Mas finalitzava octava en la categoria sub-14, amb quinta del CA Terres de Ponent, amb 7’06”.

Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, l’equip sub-12, amb David i Roger Forner, Arnau Cugat, Roger Cutanda, van ocupar la sèptima plaça, i el sub-16, amb Xavi Moreso, Joan Alegret, Pol Rel i Pol Alaixendri, la setzena.