IniciFutbolFutbol femeníCorrectiu de l'Aldeana femení per a seguir invictes a la lliga (1-8)

Correctiu de l’Aldeana femení per a seguir invictes a la lliga (1-8)

Golejada contundent i molt treballada per l’Aldeana femení que s’imposava per 1 gol a 8 al Vendrell en un partit amb dos parts completament diferenciades. Al primer temps, les vendrelleques tot i rebre un gol matiner van estar dins al partit en tot moment i aconseguien arribar a empatar aprofitant l’excès de relaxació del conjunt de la Unió en marcar el primer gol tant ràpid. Tot i això, Marta Alegre, culminava la reacció immediata cinc minuts després d’encaixar l’empat a un i feia l’1 a 2 amb que es marxava als vestidors al temps de descans.

Tot i la incertesa del resultat els canvis introduïts als vestidors pel tècnic aldeà van revolucionar el partit i gràcies a una acció de Carla Ferrando, ampliaven les diferiències als cinc minuts de la represa. A partir d’aquí, el duel, amb la notable millora en el joc que van evidenciar les ‘groguetes’ els permetia acabar golejant i seguir invictes en aquesta arrancada de competició on encadenaven dos victòries i han sumat un empat amb polèmica, en els tres compromisos que han disputat fins al moment.

Coneixíem al rival de la temporada passada i sabíem que seria un rival complicat a priori per jugar sobre un terreny de joc de reduïdes dimensions i vam oferir una efectivitat que ens ha faltat en anteriors compromisos, aconseguint marcar en la primera arribada a l’àrea quan Marta Alegre feia el 0-1 al primer minut de partit. No obstant això, això ens provocava un efecte invers i un excés de relaxació en comptes d’anar a sentenciar el partit, fet que aprofitaven les locals per a empatar-nos. Tot i això, la rèplica nostra la culminàvem amb el gol que ens donava avantatge al descans, també obra de Marta” ens comentava Agustí Martí ‘Garcho’ del que va donar de si la primera meitat del partit. Ens seguia comentant que “els canvis introduïts al descans, van resultar un revulsiu que es plasmava tan sols als cinc minuts quan Carla Ferrando feia el tercer, que ens encaminava la victòria. Això juntament amb la milloria en el nostre joc, ens permetia generar ocasions amb assiduïtat que ens va servir per completar el marcador definitiu, que ens permet seguir invictes a la lliga” reblava el tècnic aldeà.

EFB VENDRELL, 1
UE ALDEANA, 8

EFB Vendrell: Paula, Marta Vidal, Anna, Ruiz, Ariadna, Helena, Marina, Eli, Andrea, Albanta, Fiona. També van jugar: Bayona, Alícia, Minerva.

UE Aldeana: Mar, Ainhoa, Alba Fischer, Patri, Paula Adell, Sara Ber, Paula Marqués, Alícia, Lineros, Marta Alegre, Anna Escribano. També van jugar: Joana, Andrea Simón, Sílvia Maicas, Eva, Raquel Santamaria, Carla Ferrando.

Àrbitre: Daniel Andonov Yankulov, de la delegació de Tarragona. No va amonestar a cap jugadora dels dos equips.

Gols: 0-1, Marta Alegre (1′); 1-1, Ariadna (20′), 1-2, Marta Alegre (28′); 1-3, Carla Ferrando (50′); 1-4, Carla Ferrando (58′); 1-5. Andrea Simón (63′); 1-6, Andrea Simón (77′); 1-7, Anna Escribano (85′); 1-8, Marta Alegre (88′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la quarta jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: