IniciFutbol2ª CatalanaRemuntada de l’Ulldecona en el derbi per seguir apropant-se a la promoció...

Remuntada de l’Ulldecona en el derbi per seguir apropant-se a la promoció (4-1)

Suma i segueix per a l’Ulldecona, que segueix invicte i que es perfila com a un dels quatre candidats a disputar la fase d’ascens a primera catalana, aquesta temporada. El derbi davant la Sénia, però, se li va girar d’esquena aviat amb el gol de Kabore en rematar un servei de falta de cap quan encara no s’havien situat sobre el terreny de joc. La Sénia, que va oferir molt bones sensacions, sobretot al primer temps va mostrar-se com un rival ferm, però que no va poder aturar durant la represa el potencial ofensiu del qual disposa el conjunt de Gerard Capera, que poc va tardar en donar-li la volta al marcador quan als set minuts Joan Martínez anotava un 2 a 1 que donava peu a la golejada definitiva, que manté als ulldeconencs com a únic equip que no ha perdut fins ara i els seniencs, que no poden revertir la dinàmica per la qual atravessen, es queden al fons de la classificació sent l’equip que més derrotes acumula, amb 6 en 7 partits.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 26:44 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

Sala de premsa:

Gerard Capera, entrenador ulldeconenc, ens reconeixia les dificultats que es van trobar durant els primers compassos del partit “la Sénia va sortir especialment motivada i ens va exercir una pressió molt avançada que ens dificultava el nostre joc. Me pensava que ells no farien sortida de pilota del darrera com els altres partits que hem pogut veure’ls i jugarien més directe i també que ens proposarien una proposta amb una línia d’un bloc baix defensiu, però per contra ens van pressionar molt a dalt que ens va propiciar molts problemes en la sortida de pilota, sobretot durant la primera part. Trencar la seua primera línia de pressió ens va costar. Tot i això, el més difícil ho vam aconseguir, que era empatar el partit en una transcisió ràpida en la qual Callarisa es quedava sol davant el porter i definia a la perfecció” ens comentava del que va donar de si la primera meitat Capera. “Al segon temps vam corregir diverses situacions que no havíem pogut controlar durant els primers quaranta-cinc minuts i això ens permetia estar millor, trobar les passades interiors i llavors podíem fer trancisions bastants ràpides i en una d’aquestes accions arran d’una falta lateral va venir el 2 a 1. Després en una altra falta i una centrada des de la banda culminavem el marcador final, que val a dir que ens va costar davant un conjunt molt combatiu i competitiu per la classifació que presentaven, però ja se sap que davant les situacions de disputar un derbi aquestes situacions queden al marge” reblava Capera que ens lamentava “la lesió de Pere Ferré que pareix bastant greu. Veure’m les proves que se li han de realitzar però malauradament pinta a que serà una lesió greu“.

Per la seua part, el tècnic senienc David Vilanova, es mostrava molt content pel treball del seu equip “hem fet un bon partit en línies generals, però a la segona meitat no vam ser capaços d’aturar les envestides de l’Ulldecona, que disposa d’un gran potencial ofensiu i que no havia perdut partit fins aleshores” al mateix temps ens comentava Vilanova “que pel simple fet de ser un derbi i que natros arribessem en una situació tant complicada, això ens donava moral per a fer-ho servir com un canvi de dinàmica i la veritat és que vam entrar molt bé al partit i durant els primers quinze minuts vam apretar fort i crec que mereixíem durant la primera meitat anar als vestidors amb el marcador a favor. Molta estona vam tenir-los contra les cordes, però no vam resistir i els errors defensius ens van tornar a penalitzar. Però penso que el resultat final no es diu amb el que va ser el partit” sentenciava l’entrenador senienc.

CF ULLDECONA, 4
CF LA SÉNIA, 1

CF Ulldecona: Roc, Marc Fabregat, Cardona, Escalera, Escala, Callarisa, Pere Estellé (Pep, 83’), Guillem (Labérnia, 77’), Forné (Jawad, 57’), Dani Quesada, Joan Martínez (Balada, 70’).

CF la Sénia: Aleix Bel, David Blanco (Didac, 77’), Escubedo (Ferran, 45’), Ivan Gasparin, Capi (Lluís, 60’), Kabore, Narcís, Roger Garcin (Edgar, 83’), Carlos Gilabert, Ayoub, Joel (Felip, 70’).

Àrbitre: Marcos Perea Muriel, assistit a les bandes per Ian Cardoso Fernández i Albert Asens Moreso de la delegació arbitral tarragonina. Targetes per a Marc Fabregat (63’) dels locals i per a Kabore (69’) dels visitants.

Gols: 0-1, Kabore (6’); 1-1, Callarisa (23’); 2-1, Joan Martínez (52’); 3-1, Dani Quesada (67’); 4-1, Balada (76’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la setena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: