IniciAtletismeCurses de MuntanyaLes representants de la Cameta Coixa dominen la Skirunner World Sèries

Les representants de la Cameta Coixa dominen la Skirunner World Sèries

Les representants del CEM La Cameta Coixa van tindre un destacat protagonisme a la Skyrunner World Sèries 2019, amb les dos primeres posicions ocupades per Sheila Avilés i Ragna Debats, i la quarta de Zaid Ait Malek, després de la Limone sul Garda, darrera prova del calendari.

En la cursa italiana van competir atletes de més de 40 diferents nacionalitats, que van fer un recorregut de 27 km, i desnivell positiu de 2.663 metres per escarpats penya-segats i crestes aèries amb vista al llac.

En la prova femenina, Sheila Avilés conserva el lideratge que tenia abans de la prova, en acabar en segon lloc, només superada per la romanesa Denisa Dragomir, que es va mantenir sempre al capdavant, que va creuar la meta amb 3:36:55, seguida de Sheila Avilés, 3:42:13, i la txeca Marcela Vasinova, 3:51:35. En quinta posició va entrar Ragna Debats amb 3:42:46.
En la classificació general definitiva, Sheila Avilés (Adidas Terrex) suma 780 punts, que es proclama campiona mundial, seguida per Ragna Debats (Merrell) amb 655. Completa el podi la italiana Elisa Desco, 600.

La prova masculina va ser dominada pel japonès Ruy Ueda, amb 3:03:15, i amb este triomf consolida el lideratge, i es proclama campió. El component del CEL La Cameta Coixa, Zaid Ait Malek (Jimbee), ha acabat quart.