IniciMotorLes Terres de l’Ebre, protagonistes al calendari català de motociclisme

Les Terres de l’Ebre, protagonistes al calendari català de motociclisme

En l’edició de paper de divendres 21 de gener del Setmanari l’Ebre avançavem que les Terres de l’Ebre tornaran a tenir una destacada presència en el calendari de proves dels Campionats de Catalunya en el 2022, aprovat per la Federació Catalana de Motociclisme.

La Copa Catalana de Promovelocitat començarà el 3 de març al Circuit de Móra d’Ebre, que també acollirà la quarta prova el 5 de juny. En el mateix escenari hi ha programades dos proves del Trofeu Català de Minimotard: la segona, el 15 de maig i la quarta, el 3 de juliol. També acollirà un parell de proves de la Copa Catalana de Supermotard: la segona, el 15 de maig i la quinta, el 3 de juliol.

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar tindrà la quinta i última del Campionat Mediterrani de Velocitat i de Velocitat Clàssiques i la tercera, que posarà punt final a la Copa Catalana de Resistència Clàssiques.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens tindrà la quinta i penúltima prova al Circuit l’Oriola d’Amposta el 23 d’octubre, escenari també de la primera de la Lliga Catalana de Motocròs Grans el 20 de febrer.

El Moto Club Sant Carles de la Ràpita organitzarà el 6 d’abril la tercera prova de la Copa Catalana del Trial de Nens i el Moto Club Tortosa el Trial de Campredó, el 6 de novembre, la sèptima i penúltima.

Noves competicions

La temporada 2022 dels campionats de Catalunya de Motociclisme comptarà amb la gran novetat del campionat de Catalunya de Motocròs Femení, amb una prova prevista al circuit l’Oriola d’Amposta.

Este nou certamen permetrà acollir pràcticament totes les noies del motocròs mitjançant dos categories, 85cc i Open, en què s’inclouran totes les cilindrades, excepte les més petites -50cc i 65cc-.

Les mànegues del Campionat de Catalunya Femení seran exclusives, sempre que s’arribe a un mínim de 10 participants per cursa.

Pel que fa al calendari, estarà format per set curses en els següents escenaris i dates:

  • 13/02 – Circuit de La Pobla de Mafumet
  • 13/03 – Circuit d’Almenar
  • 05/06 – Circuit de Salomó 11/09 – Circuit de Martorelles
  • 09/10 – Circuit d’Almacelles
  • 23/10 – Circuit d’Amposta
  • 27/11 – Circuit d’Olvan

Pel que fa al format de les curses, estaran formades per un entrenament cronometrat i dos mànegues de 15 minuts + 2 voltes. En finalitzar el campionat, es descomptaran les dos pitjors mànegues i només puntuaran 12 de les 14 mànegues disputades.

També la Federació Catalana de Motociclisme ha aprovat la convocatòria d’un nou campionat d’enduro de cara a la temporada que ve, la Copa Catalana de Trams Cronometrats comptarà amb un calendari ampli, conformat per vuit curses. La temporada 2022 no comptarà amb la Copa Catalana d’Endurades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 82

Últimes notícies