IniciEsportsLes Terres de l'Ebre viuran un intens Dia Mundial de l'activitat física...

Les Terres de l’Ebre viuran un intens Dia Mundial de l’activitat física el dimecres 6 d’abril

L’Institut Català de la Salut se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que tindrà lloc dimecres, dia 6 d’abril. Els diversos membres de l’equip d’atenció primària d’infermeria, medicina, dietètica i nutrició, benestar emocional, etc., faran diferents activitats a les Terres de l’Ebre per a promocionar la salut i el benestar a través de l’activitat física. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) fa molts anys que reconeix la pràctica d’activitat física diària com a font de salut, benestar i prevenció de malalties.

Primerament, mitjançant les xarxes socials, la ràdio i altres vies de comunicació, s’anunciaran les activitats que es faran durant aquest dia amb l’objectiu de promocionar l’activitat física. Aquests missatges també es transmetran a les diferents pantalles TESEO dels centres d’atenció primària (CAP).

Per al mateix dia 6 d’abril, s’han organitzat caminades populars arreu del territori: a Gandesa, a les 9 h; a la Ràpita, a Flix i a Móra d’Ebre, a les 9.30 h; a Amposta i a l’Ametlla de Mar, a les 11 h; a Santa Bàrbara, a les 17 h; i el dia 5 d’abril a Móra la Nova, a les 9.15 h. També es comptarà amb un circuit d’activitat física, a Roquetes i una sessió d’estiraments, al CAP del Temple.

A més a més, hi haurà un seguit de xerrades i tallers gratuïts a la població per transmetre els beneficis de l’activitat física en general, també sobre l’estat d’ànim i la gestió de les emocions, la seva relació amb el seguiment de l’alimentació saludable i la nutrició esportiva. Aquestes activitats tindran lloc als CAP, instituts, col·legis, associacions, ajuntaments, llar de jubilats i residències, entre altres, i tindran continuïtat al llarg de tot el mes d’abril perquè la campanya pugui arribar a més persones.

En aquest sentit, animem tota la població a participar en les diferents activitats que es facin al vostre municipi. Recorda que fer un mínim de 30 minuts activitat física de forma diària suma salut!” diuen des de l’ICS.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 94

Últimes notícies