IniciCiclismeBTTMes de 300 participants en la sexta edició de la Transrabosenca de...

Mes de 300 participants en la sexta edició de la Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol

Un total de 329 bikers van participar en la sexta edició de la Transrabosenca, en les categories de la prova, XC Sprint, XC Rally i E. Bike, que es van disputar en un circuit Rally de 41.5 Km amb un desnivell positiu de 1100m, i un circuit Sprint amb 25 km i 750 m desnivell.

Més de 120 voluntaris i molts patrocinadors d’empreses locals i comarcals han fet possible la tradicional cursa i que la gent pugues  gaudir d’un dia fantàstic de BTT a la Torre de l’Espanyol, en la prova que inaugurava el calendari de la Xallenge BTT Terres de l’Ebre.

Enguany, com a novetat també es va donar el “Premi Montanya” als que van participar al circuit rally. Aquest premi es van guanyar Pau Marza i Barbara López que van arribar primers a dalt del parc eòlic, que és la cota més alta del circuit i el “Premi Strava” els quals opten tots els participants (excepte e-bikes) que l’han guanyat els mateixos bikers, fent aquest tram marcat més ràpid que tots els seus rivals.

En la categoria XC Sprint, es va imposar Abel Escobar amb un temps de 1:20’40”, seguit per Marcos Alonso, 1:27’35” i  Jose Francisco Hernández González, 1:28’50”. Pili Franco va ser la més destacad entre els participants femenines, entrant amb un temps de 1:53’38”, amb segon i tercer lloc respectivament per a Cinta Bedos, 1:58’32”, i Anna Estivil, 1:59’32”.

En XC Rally triomf de Pau Marzà amb 1:56’43”, amb segona posició de Marcos Vázquez, 1:59’29” i  tercera de Ernest Treig, 2:01’24”. Bàrbara López va ser la primera femenina amb un temps de 2:32’20”, seguida de Rosa Muixí, 2:47’20” i Ariadna Figueres, 2:48’53”. En E-Bikes el més ràpid en finalitzar el recorregut va ser Isaac Bertomeu amb un registre de 2:06’24”, amb segon lloc d’Àlex Aragón, 2:06’30” i tercer, Felip Font, 2:06’55”.