IniciHandbolL'Handbol Amposta arranca la segona volta sense marge d'error davant el Llevant

L’Handbol Amposta arranca la segona volta sense marge d’error davant el Llevant

L’Amposta inicia la segona volta al grup C de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol, en una situació compromesa, ocupant la penúltima posició de la taula classificatòria, després de sis derrotes consecutives.

En aquesta catorzena jornada rep a les 19 hores, amb arbitratge de Jesús València López del Prado i Carlos Campayo Serrano de Castella la Manxa, al Levante UDBM Marní, un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència, que suma dos punts més que l’equip ampostí. A la primera volta les valencianes es van imposar de forma contundent per 33-18, i ja al descans portava una bona renda de 10 gols.

En l’actualitat porta una estadística de 24,69 gols a favor i 25,46 en contra, superant a la de l’equip ampostí, sobretot en defensa, ja que les jugadores dirigides per Marc Fornós, són l’equip que més gols ha encaixat del grup. Al Levante UDBM Marní les màximes realitzadores són Vanesa Rubio i Núria Herráez, amb prop de cinc gols cadascuna per partit.

L’equip de Juan Angel Perdigón ha perdut els dos últims partits, i en les set sortides efectuades en la primera volta, suma dues victòries a la pista del Servigroup Benidorm (24-29), i BM Castellón (19-21), i cinc derrotes a Gavà (32-26), Sant Joan Despí (26-21), Eón Horneo Alacant (28-23), Sant Vicenç (26-24) i el passat cap de setmana a Lleida (28-21).