IniciHandbolL'Handbol Amposta es complica i molt la permanència

L’Handbol Amposta es complica i molt la permanència

Cada vegada es complica més la permanència per a l’Handbol Amposta, sobretot després de patir un sever correctiu a la seua pista, davant un dels seus rivals directes. El Lleida Handbol Club, últim equip al qual havien derrotat les ampostines en la primera volta, van oferir una imatge molt diferent, endossant una derrota, per sumar 13 jornades consecutives sense conèixer la victòria.

Des dels primers instants, les jugadores dirigides per Marc Fornós, van tenir molts problemes per superar la defensa rival, no anotant el primer gol fins transcorreguts sis minuts, encara que tampoc les lleidatanes tenien gaire inspiració ofensiva, i el partit va entrar en una fase de molta igualtat, que es va mantenir fins a l’empat a 5 gols. Després amb un parcial 2-7, Marc Fornós va demanar temps mort, per intentar canviar la dinàmica del joc. Les visitants van continuar superant la defensa ampostina, mentre el conjunt local, no va poder solucionar els problemes ofensius, arribant-se el descans amb un preocupant desavantatge de vuit gols.

S’esperava la reacció local la segona part, que no es va produir, va continuar el col·lapse en atac, i les diferències es van incrementar, tot i les dues exclusions gairebé consecutives que va patir l’equip lleidatà. Al final derrota contundent i preocupant, que ara encén ja la llum roja d’alarma per a un equip ampostí en situació molt complicada.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 23 (12)
HANDBOL CLUB LLEIDA, 37 (20)

CH Amposta: Laia Ferré i Lázaro, Uliaque (4), Vila (4), Haro (1), Rieres (1), Juncosa (2), Pujol (2), Domingo (2), Núria Ventura, Pagá (1), Maria Ventura (2), Gasca (2), Simón (1), Caballé (1).

Handbol Club Lleida: Villoslada, Nana (2), Graell (2), Ferré (1), Esther Pérez (1), ElIsabeth Martínez, Henar Martínez (9), Olexa (7), Alícia González (2), Hijosas (2), Baró (5), Precup (6), Soto, Milea.

Àrbitres: Ruben Rodriguez Rivera i Calos Modrego Ulecia, van excloure a les locals, Gasca (2), Uliaque, Juncosa i Pagá i a les visitants, Alicia González, Precup, Ferré i Hijosa.

Parcials: 0-1 (5′); 3-4 (10′); 7-10 (15′); 8-13 (20′); 11-15 (25′); 12-20 (descans); 13-22 (35′); 15-27 (40′); 17-30 (45′); 19-32 (50′); 22-34 (55′); 23-37 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la vintena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: