IniciHandbolL'Handbol Amposta seguix allargant una dinàmica perillosa

L’Handbol Amposta seguix allargant una dinàmica perillosa

L’Handbol Amposta continua sense reaccionar, i situat en la zona conflictiva de la taula classificatòria, després de la derrota en la setzena jornada al seu pavelló amb el FH Sant Vicenç, dirigit per l’extècnic del CH Ascó, Pau Lanceta. L’equip ampostí acumula 9 partits sense conèixer la victòria, en les que tan sols ha sumat un punt.

El partit va començar amb clar predomini de les defenses, sobretot del conjunt visitant. L’equip ampostí tenia veritables problemes per superar la tanca defensiva i portera rival, i al minut 11, les locals només havien pogut marcar un gol. Marc Fornós va demanar temps mort, per intentar trobar solucions a la falta de capacitat ofensiva, i el joc va entrar en una dinàmica de major igualtat, reduint diferències l’Handbol Amposta, fins a situar-se al minut 21 a tan sols un gol del rival (8-9). Només va ser un miratge, la remuntada no es va concretar, i les visitants, coincidint amb l’exclusió de Laia Uliaque, van recuperar la iniciativa, tornant de nou els problemes per anotar de les ampostines, permitent a l’equip dirigit per Pau Lanceta, marxar al descans amb una bona renda de 4 gols (11-15).

Ho ha intentat l’equip ampostí després del descans, però sempre ha anat a remolc del seu rival, no poden rebaixar en cap moment els tres gols de desavantatge. La situació s’ha complicat més encara, quan es van agreujar els problemes en atac, i l’equip ampostí a partir del minut 2, ha estat sense marcar fins a 10 minuts, encaixant quatre gols del seu rival, per deixar el marcador amb un més que preocupant 13-20. Després el partit ha estat més igualat, però sense possibilitats per part de l’Handbol Amposta, de poder apropar-se al marcador, i recuperar les opcions de poder puntuar. El FH Sant Vicenç, va saber gestionar i mantenir la seua avantatge, i en els darrers minuts, les jugadores ampostines, només van poder maquillar una mica el marcador, però sense opcions.

La pròxima jornada jugaran el dissabte a les 16.30 hores, a la pista del Juventut Mataró, un altre dels equips situats a la part alta.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 21 (11)
FH SANT VICENÇ, 26 (15)

CH Amposta: Laia Ferré, Uliaque, Vila (2), Haro (1), Rieres (3), Juncosa (2), Pujol, Domingo, Núria Ventura, Pagá (2), Maria Ventura (3), Gasca (2), Simón (3), Caballé.

FH Sant Vicenç: Ester López, Almansa (1), Ferrés (3), Aida Fernández (1), Parra (13), Estrada, Cabetas (3), Miranda, Lanceta (1), Moles (2), Senar, Laura Rodriguez (2).

Àrbitres: Iñigo Lacunza Juangarcia i Javier Lacunza Juangarcia de Navarra, van excloure a les locals, Uliaque, Pujol, Juncosa (2), Gasca, i a les visitants Parra, Judit Lanceta.

Parcials: 1-1 (5′), 1-3 (10′), 4-7 (15′), 7-9 (20′), 9-12 (25′), 11-15 (descans), 13-16 (35′), 13-18 (40′), 15-21 (45′), 17-24 (50′), 19-25 (55′), 21-26 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la setzena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: