IniciVoleibolEl líder no dóna opcions al Volei Roquetes

El líder no dóna opcions al Volei Roquetes

L’UBE Illa Grau va demostrar la condició de líder invicte i màxim favorit del grup, superant a un lluitador CV Roquetes, que no va poder davant la consistència i qualitat d’un rival, amb una plantilla molt completa i un joc sense gaires fissures.

L’equip roquetenc, amb el recolzament d’uns 300 seguidors, va sortir sense cap tipus de complex, i plantant cara al seu potent rival, que arribava com a líder invicte a n’aquesta tretzena jornada del grup C de la Primera Superlliga. En la primera fase del partit, va haver-hi molta igualtat, que es va trencar, quan els visitants amb Lázaro Amorós al saque, van aconseguir un parcial favorable de 0-4, per situar una avantatge favorable al marcador de cinc punts (7-13). Ho van intentar els roquetencs, però el conjunt castellonenc, molt regular i sense cometre errades va mantenir la diferència, que li va permetre anotar-se el primer set.

En el segon es va repetir la història, bon rendiment dels locals, mantenint la igualtat en el joc, dins que amb empat a 12, i en aquesta ocasió amb Orozco al saque, els visitants van per pujar el 12-16 al marcador amb un altre parcial 0-4. Van seguir insistint els roquetencs, mentre l’Illa Grau, mantenia una renda que oscil·lava entre un i dos punts a favor seu. Amb 18-21 va arribar el temps mort d’Agustin Rodríguez, buscar revertir la situació, però el líder no es va deixar sorprendre, sumant el segon set a favor seu.

No es va resignar el conjunt roquetenc a la derrota, i de nou com els anteriors va començar amb molt equilibri de forces. Va resistir més el Volei Roquetes i amb 19-18, l’entrenador visitant va motivar a els seus jugadors amb el temps mort, però sense èxit, els locals van seguir molt ferm, sumant el seu primer set, i el quint aquesta temporada que perdia l’Illa Grau.

En el quart ja no van donar marge a la sorpresa i des de l’inici van sortir com una piconadora, agafant diferències clares al marcador. Els roquetencs sempre van anar a remolc, sense cap opció.

CV ROQUETES, 1
UBE ILLA GRAU, 3

CV Roquetes: Mateo Marzi, Jesús, Roig, Joan Vericat, Redu, Albert, Cancel, Laurenti, Jaume, Aleix, Mauro Aguilera, Ferran, Isaac Martí.

UBE Illa de Grau: Cebrián, Prades, Herrera, Ferrari, Adrián Garcia, Bruschini, Ossola, Amorós, Carlos Garcia, Orozco, Mateu.

Àrbitre: Oriol Barbany Puig.

Parcials:  0-1, 19-25 (23′); 0-2, 22-25 (27′); 1-2, 25-22 (23′); 1-3, 17-25 (22′). Durada: Una hora i 44 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la tretzena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: