IniciHandbolL'Handbol Amposta s'ensorra als darrers minuts i encaixa una nova derrota

L’Handbol Amposta s’ensorra als darrers minuts i encaixa una nova derrota

El partit va començar amb l’Amposta oferint la seua versió més competitiva i sense un clar dominador. El conjunt local superava la defensa rival sobretot en les accions de la pivot Gasca, autora de 4 dels 6 primers gols ampostins. Amb la seua exclusió el joc va continuar molt igualat i amb mínimes ventatges visitants. Una dinámica en el joc que s’ha mantingut fins als descans, on s’han produït en el periode fins a vuit empats. La defensa ampostina ha neutralitzat molt be a la seua exjugadora Gemma Gálvez, máxima realitzadora del seu equip, i les jugadores marxaven al vestidor amb tot per decidir i tan sols un gol de renda per al Sant Joan Despí (12-13).

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica de joc que havia finalitzat la primera, sense un clar dominador i amb molt d’equilibri de forces. L’Handbol Amposta bé en defensa i amb un atac controlat, es va avançar al marcador (19-17), a 14 minuts per al final. Però a partir d’aquest moment, es va produir el col·laps ja habitual d’anteriors partits, i en sis minuts va encaixar un parcial desfavorable de 0-5, que amb 19-21, va intentar frenar Marc Fornós amb un temps mort. Les visitants ja van saber gestionar la seua avantatge, per emportar-se els punts, deixant a l’equip ampostí en una situació compromesa.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 21 (12)
HANDBOL SANT JOAN DESPÍ, 26 (13)

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (2), Haro, Rieres (2), Juncosa (3), Pujol (3), Domingo (4), Núria Ventura, Tortajada, Maria Ventura (1), Gasca (6), Caballé.

Handbol Sant Joan Despí: Sancho (1), Gemma Gálvez (2), Faixó, Esquerrá (1) Ricart (5), Noelia Hernandez (2), Helena Sancho (3), Mireia Sancho (2), Murillo (3), Vives i Rebelles (3).

Àrbitres: Ivan Navarro i Guillem Baena, van excloure a les locals, Gasca (2), Vila, Juncosa i a les visitants, Mireia Sancho (2), Helena Sancho,

Parcials: 1-1 (5′), 3-3 (10′), 6-5 (15′), 6-8 (20′), 9-10 (25′), 12-13 (descans), 15-15 (35′), 16,-16 (40′), 18-17 (45′), 19-20 (50′), 19-22 (55′), 21-26 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la tretzena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: