IniciVoleibolUn Volei Roquetes de més a menys, es veu superat pel València...

Un Volei Roquetes de més a menys, es veu superat pel València (3-1)

No es van confirmar les bones sensacions del primer set, i l’equip roquetenc, després de prendre la davantera al marcador, no va tenir la necessària continuïtat en el seu joc, mentre l’equip valencià ressorgia al pavelló Benicalap Sud, per capgirar el marcador i anotar-se la victòria, que trenca la bona dinàmica del conjunt dirigit per Agustin Rodríguez a les anteriors jornades.

L’equip valencià amb aquest triomf avança als roquetencs a la taula classificatòria, imposant la seua major regularitat davant un rival, que va tenir fases amb problemes en la construcció del joc, la recepció i el saque.

El partit va començar predominant la igualtat, però a partir de l’empat a 16, l’equip roquetenc va fer un pas endavant, portant la iniciativa i mantenint una renda de dos punts, per sentenciar amb la consecució del primer set.

El segon va començar de forma semblant, amb equilibri de forces, amb alternances i successius empats, fins a situar-se els roquetencs per davant (8-10). A partir d’aquest moment les excessives errades van condemnar al Volei Roquetes, encaixant un parcial 9-0, que no va poder trencar Agustín Rodríguez amb el temps mort i els canvis. Els locals van situar amb autoritat l’empat, i en el tercer set van començar portant la iniciativa, davant un Roquetes amb problemes en la construcció del joc, acompanyats amb per algunes accions poc encertades en la recepció, davant un equip que també estava més sòlid en el saque, aconseguint amb un punt directe Edu Cortés avançar al seu equip.

Semblava reaccionar el conjunt roquetenc, amb un esperançador inici del quart set, situant-se per davant (2-6). Van remuntar els locals, i amb 14-12 va arribar el temps mort d’Agustín Rodríguez, recuperant opcions els visitants amb l’empat a 17. No va haver-hi la necessària continuïtat i l’equip valencià més consistent en el darrer tram del partit, va segellar la victòria.

CV VALÈNCIA, 3
CV ROQUETES, 1

CV València: Roldán, Pablo Martínez, Reyes, Rabell, Llorens, Martín, Galera, Huerta, Segovia, Moliner, Vallet, Carbonell, Cortés. Lliure

CV Roquetes: Mateo Marzi, Jesús, Franco Laurenti, Jaume, Redu, Albert, Aleix, Mauro Aguilera, Ferran, Isaak Martí.

Àrbitre: Miguel Àngel Torres Romero.

Parcials: 0-1 (21-25) (23’); 1-1, 25-16 (23’); 2-1 (25-16) (23’); 3-1 (25-22) (24’). Durada: Una hora i 42 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la desena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: