IniciHandbolL'Handbol Amposta té contra les cordes al líder fins als últims instants...

L’Handbol Amposta té contra les cordes al líder fins als últims instants (21-23)

De nou el CH Amposta-Lagrama va acabar sense premi després d’un gran esforç i d’haver oposat molta resistència al líder Elda Prestigio, que fins als últims instants no va poder certificar la seua victòria.

Des de l’inici del partit les jugadores de l’equip ampostí van tenir molts problemes per superar la defensa, rival no anotant el primer gol fins al minut 6. Tampoc el líder trobava facilitats per superar a Ailin López, i durant el primer període les defenses van predominar sobre els respectius atacs, encara que les visitants sempre van portar la iniciativa al marcador amb diferències que oscil·laven entre els 2 i 3 gols. Al descans l’Elda Prestigio, portava una mínima renda de dos gols 9-7, i encara amb moltes opcions per al conjunt local.

En els primers minuts de la segona part i aprofitant l’exclusió de Meca, l’Amposta es situava per davant al marcador (11-10), però a partir d’aquest moment, l’atac ampostí es va col·lapsar i amb errades en els llançaments, l’Elda amb més solucions ofensives, va recuperar el control i la seua avantatge va anar creixent fins a una màxima diferència de 7 gols (11-18). En catorze minuts les visitants van anotar set gols mentre les locals no van superar en cap ocasió a la portera rival.

Quan semblava pràcticament tot decidit, van reaccionar les jugadores ampostines amb una Zoe Turnes imparable, autora de 6 gols en els últims vuit minuts, van recuperar les possibilitats de puntuar.

En l’últim minut el marcador assenyalava un incert 21- 22, però Meca va transformar un penal, i l’Amposta no va encertar en el posterior llançament.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 21 (7)
ELDA PRESTIGIO, 23 (9)

CH Amposta-Lagrama: Ailin López, Maite Rodríguez (1), Bertomeu, Gemma Gálvez (5) Viñas (2), Pagá, Guerrero, Sáez, Prado (4), Ferré, Royo, Sáez, Turnes (8), Sara Alonso (1), Laia Hernández.
Elda Prestigio: Vicente i Prades, Lucia Garcia, Mulet (3), Meca (8), Mateo (4), Herrero, Maura Àlvarez, Elena Amores, María Rodríguez, Claudia Martínez, Achaa, Amorós (3), Benítez (3), Cristina Garcia (1) i Pastor (1).
Àrbitres: Beatriz Muñoz Ruiz i Libertad Martínez Schilling. Van excloure a les locals Viñas, Sara Alonso i les visitants a Meca i Maria Rodríguez.
Parcials: 0-2 (5′), 2-4 (10′), 3-6 (15′), 4-7 (20′), 5-9 (25′), 7-9 (descans), 11-11 (35′), 11-14 (40′), 11-16 (45′), 12-19 (50′), 16-20 (55′), 21-23 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la vintena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: