IniciHandbolL'Handbol Amposta torna a deixar escapar el triomf en l'últim tram del...

L’Handbol Amposta torna a deixar escapar el triomf en l’últim tram del partit

El partit ha semblat un calc de molts anteriors, disputats per l’Handbol Amposta, que segueix sense poder aconseguir la primera victòria. L’equip competeix bé durant gairebé tota la confrontació, i en el tram final no pot rematar la feina.

En aquesta ocasió les seus jugadores han començat molt concentrat en defensa, i amb Zoe Turnes inspirada en atac. Després d’uns minuts amb igualtat en el joc i el marcador, amb empat a 7 gols, Mateu Castellà ha demanat un temps mort, i les jugadores del conjunt ampostí amb un parcial de 4-0, s’han situat amb una bona renda favorable (11-7). En l’últim tram del primer període ha tornat a igualar-se el joc, i la defensa visitant ha creat més problemes a l’equip ampostí en l’aspecte ofensiu, si bé que al descans encara es mantenien per davant en el marcador (13-10), sobretot per la seua bona defensa.

A la segona part ha continuat el bon treball defensiu de les jugadores locals, mantenint un bon avantatge de 4 gols, davant els problemes del seu rival al per marcar, anotant només dos gols en els primers vuit minuts, on el conjunt ampostí ha disposat de la màxima avantatge (17-12), però a continuació han entrat en una fase de desconcert, amb 9 minuts sense poder superar a la portera contrària, i el Sant Joan Despí ha empatat a 19, propiciant el temps mort de Mateu Castellà. L’equip ampostí ha acusat les dos exclusions de Laia Hernández i Maite Rodríguez, i no ha aprofitat en la recta final l’única que han patit les visitants. L’equip ampostí ha seguit col·lapsat en atac, encaixant encaixat un parcial de 2-5 que li ha proporcionat el triomf a l’equip visitant.

CH AMPOSTA LAGRAMA, 21
SANT JOAN DESPI, 24

CH Amposta Lagrama: Ailin López i Piñol, Lluna González, Bertomeu, Sara Alonso, Gemma Gàlvez (8), Turnes (8), Yélamo, Maite Rodríguez, Pagá (2), Prado (2), Sáez, Viñas , Laia Hernández (1).
CH Sant Joan Despí: Estany i Sabaté (1), Neus Ureña (1), Claudia Ureña (2), Faixo, Esquerra (8), Ricart (4), Marta Rodríguez (1), Villalba, Noèlia Hernández, Mateu (2), Murillo (1), Parcerisas, Vives, Rebelles (4).
Àrbitres: Ivan Navarro Cabrera i Guillem Baena Romero de la Comunitat Valenciana. Van excloure per part local a Prado, Sara Alonso (2), Maite Rodriguez, Pagà i Laia Hernández i a la visitant, Faixo,
Parcials: 2-1, 3-3, 6-5, 9-7 ,12-9, 13-10, descans, 15-11, 17-14, 17-15, 18-17, 19-19, 21-24, final.

Podeu veure la classificació del grup C de la Divisió d’Honor Plata clicant sobre la imatge inferior: