IniciVoleibolTampoc el Vòlei Roquetes pot trencar la ratxa del San Roque Batàn...

Tampoc el Vòlei Roquetes pot trencar la ratxa del San Roque Batàn a Las Palmas

El Vòlei Roquetes tampoc ha pogut trencar la ratxa positiva del Sant Roque Batan, que amb la solvent victòria per 3-0 davant el Roquetenc, suma sis partits consecutius guanyant, en els que ha superat als tres representants tarragonins. En aquesta ocasió sense tots els seus efectius, han estat per baix del nivell mostrat en els dos anteriors partits, i no han tingut continuïtat en el seu joc.

En el primer set la igualtat només es va mantenir en els inicis fins a l’empat a 4. Després el conjunt local va resoldre per la via ràpida, superant als roquetencs en totes les facetes del joc.

En el segon set el Vòlei Roquetes ha oposat major resistència, amb el veneçolà Samuel Pacheco molt efectiu, com a màxim anotador del partit amb 21 punts, mantenint intactes les opcions fins a l’empat a 16, però el conjunt canari ha reaccionat per endossar als roquetencs un parcial 9-2 i tancar el segon set.

No s’ha resignat el Vòlei Roquetes a la derrota, i en el tercer han millorat les seues prestacions, sobretot en el bloqueig que no havia funcionat en els dos primers sets. Després de moltes alternances i avantatges mínimes amb 21-19 ha arribat una bona ratxa en atac del brasiler Marcelo Hister, que a més ha sentenciat amb el punt que suposava el clar triomf local.

CV SAN ROQUE BATAN, 3
CLUB VÒLEI ROQUETES, 0

CV San Roque Batán: Valquintans, Santana, Almeida, Garcia de Andrade, Oliver Rodriguez, Cabrera, Ponce, Ismael Rodríguez, Camacho, Hister, Castañeda, i lliure Suárez,
Club Vòlei Roquetes: Andy Rojas, Jesús, Redu, Albert, Jaume, Pacheco, Frander Añes, Mario Sánchez, Isak.
Àrbitres: Luis Rafael Martínez García i Carlos García Hernández
Parcials: 25-15 (20′), 25-18 (24′), 25-22 (26′). Duració: 1 hora i 10 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina clicant sobre la següent imatge: