IniciHandbolL'Handbol Ascó empata a la pista del Vilanova del Camí

L’Handbol Ascó empata a la pista del Vilanova del Camí

L’Handbol Ascó va tornar amb un punt del desplaçament a Vilanova del Camí, en un enfrontament entre dos equips que lluiten per la permanència. Partit amb molta tensió per la necessitat de puntuar, amb atacs precipitats, desajustos en defensa i algunes errades a porteria, juntament amb decisions arbitrals dubtoses, i que van propiciar un duel amb un marcador molt ajustat del primer moment finalitzant amb un empat a l’últim minut per part de les locals.

Els inicis van ser d’iniciativa per part del conjunt riberenc, que va arribar a disposar d’una diferència de quatre gols a favor seu. Un parcial 4-0, va provocar el retorn a la igualtat, remuntant les locals que el descans van arribar amb una renda de dos gols (15-13). Va continuar la mateixa dinàmica a la segona part, amb mínimes diferències i empats en el marcador, amb empat final que de moment no afavoreix a cap dels dos equips.

En l’onzena jornada, l’Handbol Ascó afronta el repte de la visita del lider Palautordera-Salicrú, que ha guanyat fins ara tots els partits disputats.

CH VILANOVA DEL CAMÍ, 31 (15)
CLUB HANDBOL ASCÓ, 31 (13)

CH Vilanova del Camí: Xènia Martín (2), Judit Gómez (4), Alba Robles (6), Carla Gómez (1), Júlia Ramis (5), Sara Targa, Amanda Sanjuan (2), Naiara Moreno, Clàudia Soriano, Ariadna Martos (1), Ainhoa Arbiol, Lidia Vallejo (10).

Club Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (10), Tània Marcos (3), Xènia Treig (2), Carla Martínez (4), Júlia Navarro, Marina Calvo (1), Marta Abella (3), Rosa Guiu (2), Aina Lasala (2), Blanca Demattey (4).

Àrbitres: Núria Martos i Pol Solis. Van excloure a les locals Xènia Martin i Sara Targa, i les visitants Xènia Treig, Marina Calvo i Blanca Demattey.

Parcials: 1-3 (5′), 3-5 (10′), 5-9 (15′), 9-9 (20′), 12-11 (25′), 15-13 (descans), 17-15 (35′), 19-19 (40′), 23-22 (45′), 25-25 (50′), 29-29 (55′), 31-31 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la desena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: