IniciHandbolL'Handbol Perelló aconsegueix un meritori empat a la pista de l'Igualada

L’Handbol Perelló aconsegueix un meritori empat a la pista de l’Igualada

Bon partit i determinació del sènior de l’Handbol Perelló demostrada el passat diumenge a la pista del cinquè classificat de Primera Catalana, el CH Igualada.

El partit va començar a favor de les locals, que durant els primers minuts van saber penetrar la defensa perellonenca amb força i determinació per superar a la portera rival L’equip perellonenc efectuar uns ajustaments necessaris en defensa i el marcador es va capgirar radicalment durant la primera part, arribant al temps de descans amb dos gols d’avantatge al marcador amb el 12 a 14.

La segona part va continuar amb molta igualtat i durant l’últim quart d’hora de partit va predominar l’empat al marcador. El resultat final va reflectir la igualtat existent i els mèrits realitzats pels dos equips, que van comptar amb igualtat d’opcions de guanyar. Per part de les jugadores perellonenques, gran actitud i lluita demostrada, emportant-se un punt importantíssim, tant per l’objectiu de permanència com pel sentiment d’equip.

El diumenge vinent jugaran a la pista del Sant Cugat A, segon classificat de Primera Catalana grup B. Aquest és el primer partit de la segona volta de la primera fase, en la qual l’Handbol Perelló jugarà la majoria de partits a casa.

CH IGUALADA, 21 (12)
HC PERELLÓ, 21 (14)

CH Igualada: Carla, Mar, Alba, Berta, Xània, Elia, Júlia, Maria, Anna, Amelie, Oriana, Elia.

HC Perelló: Eva Cervera, Noèlia Catalán, Neus Casanova, Júlia Tort, Núria Pérez, Montse Forner, Montserrat Moliné, Ariadna Andreu, Núria Rebull, Georgina Teruel Ester Casanova.

Àrbitre: Ruben Gómez Ortíz. Va amonestar a la local Mar (8′) i a la visitant Montse Forner (7′). Va excloure a les jugadores Alba (46′) i Berta (37′) del CH Igualada i a Montserrat Moliné (29′) i Núria Rebull (52′) del HC Perelló.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la novena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: