IniciHandbolL'Handbol Ascó s'imposa al Mijas a la fase final del Campionat d'Espanya...

L’Handbol Ascó s’imposa al Mijas a la fase final del Campionat d’Espanya infantil femení

Primera victòria de l’Handbol Ascó en la fase final del Campionat d’Espanya infantil femení, que es disputa al pavelló municipal Tías del Puerto del Carmen a l’illa de Lanzarote. Les jugadores riberenques després de la derrota en la primera jornada davant el Cívitas BM Guadalajara, mantenen intactes les seues opcions de classificar-se per disputar les semifinals, encara que demà en l’última jornada del grup II, tindran tot un repte davant el conjunt local del Tiñosa Puerto del Carmen, el principal favorit.

En aquesta segona confrontació, l’Handbol Ascó s’ha trobat a un rival molt contundent en defensa, que li ha complicat molt el partit. La igualtat s’ha mantingut gairebé sempre, amb una primera part amb alternances i alguns empats en el marcador. L’equip asconenc que encaixava un gol pràcticament en l’últim segon de la primera part, ha marxat als vestidors amb una mínima renda d’un gol. S’ha mantingut la igualtat a la segona part, i a cinc minuts per al final el marcador assenyalava un empat a 15 gols i després a 17. L’equip dirigit per Marc Strino ha sentenciat, amb els gols de Bruna Mirabal i Ariadna Pujol.

El partit amb el Tiñosa Puerto del Carmen, es disputarà demà a les 20:30 hores. Abans s’enfrontaran l’Higueron Hotel Colegio San Francisco de Asis de Mijas i el Cívitas BM Guadalajara.

CLUB HANDBOL ASCÓ, 19 (9)
SAN FRANCISCO DE ASÍS MIJAS, 17 (8)

Club Handbol Ascó: Silvia Farnos, Marwa Chellay (1), Berta Lomeña, Ariadna Pujol (5), Jana Lomeña (1), Bruna Mirabal (6), Emma Navarro, Blau Jordà (4), Leire Álvarez (1), Razan Mahdjoub (1), Ivet Mercadé, Elvira Iurieti.

Higuerón Hotel Colegio San Francisco de Asis de Mijas: Natália Álvarez, Andrea Salva, Maria Garcia (2), Cala Garcia (3), Ana Jaime (5), Aroa Beltrán, Martina Fuentes, Daniela Gavete, Martina Negrón, Marta Rocio López, Sofia Jaime (3), Ariadna Moya, Alba Urbaneja, Elena Nuñez, Daniela Leroy (3), Rebeca Andrades (1).

Àrbitre: Gerardo Herrera Garcia i Alexis Ferrera Angulo. Van excloure per part de l’Handbol Ascóa Bruna Mirabal Cívitas, i del San Francisco Asis Mijas a Cala Garcia, Ana Jaime, Martina Fuentes, Martina Negrón (3) (38′), Sofia Jaime (2) i Daniela Leroy.

Parcials: 2-3 (5′); 3-3 (10′); 4-6 (15′); 6-6 (20′); 9-8 (descans); 10-8 (30′); 10-9 (35′); 13-13 (40′); 15-15 (45′); 19-17 (50′).