IniciConsells esportiusL'Institut Escola La Mina guanya a l'Escola del Barça a Tortosa en...

L’Institut Escola La Mina guanya a l’Escola del Barça a Tortosa en una de les finals de Catalunya de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars

La victòria de l’Institut Escola la Mina (9-7) contra l’Escola del FC Barcelona en la final aleví masculí nivell A de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars celebrada el passat cap de setmana a Tortosa, fou una de les notes destacades d’un campionat que reuní vint-i-tres equips de tot Catalunya al pavelló de Remolins, i on es van jugar més de trenta partits.

Dissabte va ser el torn dels alevins masculins amb el triomf de la Mina, un resultat que remarca el model esportiu dels consells esportius i del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya en demostrar-se que tots els equips d’escoles, clubs i entitats poden tenir cabuda en una competició on al marge dels resultats es treballa per l’educació, la cohesió social i el foment d’hàbits saludables. El tercer lloc d’aquesta categoria fou per Institució Igualada de l’Anoia. L’aleví masculí nivell B va tenir com a campió a l’Escola Estalella i Graells (Alt Penedès), seguit de l’AFA Escola Volerany (Garraf) i l’Institut Escola Onze de Setembre Blau (Sabadell). Diumenge fou el torn de la competició femenina, on aleví la victòria fou per l ‘Escola La Llàntia (Maresme), FS Manyanet les Corts (CEEB) i Escola la Mercè-Tortosa (Baix Ebre), mentre que els primers llocs de la categoria infanti-cadet femení va ser pel Lycèe International de Barcelona-Bon Soleil (CEEB), Club Esportiu Vincit (CEEB), i AE Badalonès (Barcelonès Nord).

L’organització del campionat va anar a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport tècnic del Club Esportiu Futsal de Tortosa. Els diversos lliuraments de premis van comptar amb la presència de Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Víctor Grau president del Consell Esportiu del Baix Ebre i regidor d’esports de l’Ajuntament de Tortosa, i de la també regidora Dolors Bel.

Podeu veure els resultats de les diverses categories clicant als següents pdf’s:

RESULTATS FINAL NACIONAL DE FUTBOL SALA ALEVÍ MASCULÍ NIVELL B

RESULTATS FINAL NACIONAL DE FUTBOL SALA INFANTIL-CADET FEMENI NIVELL A

RESULTATS FINAL NACIONAL DE FUTBOL SALA ALEVÍ FEMENÍ NIVELL A

RESULTATS FINAL NACIONAL DE FUTBOL SALA ALEVÍ MASCULÍ NIVELL A

Foto: Consells Esportius de Catalunya
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 79

Últimes notícies