IniciPoliesportiuCiclismeLlibert Sendrós sots campió de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall 2020

Llibert Sendrós sots campió de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall 2020

ESPORTS // Llibert Sendrós ha finalitzat en segona posició de Grans Clàssiques.Trofeu Joan Casadevall 2020, que ha constat de quatre proves, en les que l’equip senienc ha estat protagonista destacat, col·locant a tres dels seus representants en el Top-10.

La victoria final ha estat per David Gómez (Antiga Casa Bellsola-Giró), amb segon lloc de Llibert Sendrós, i tercer  de Tristan Cardew (The Service Course). La novena i octava posició ha estat per Arnau Solé i Albert Masana, mentre Louis Bilyard, també del Controlpack-Yupih.

En l’última prova de la Gran Clàssica Modest Capell a Torregrossa de 127 quilòmetres, el triomf va ser per David Gómez, que certificava el seu títol, seguit en segon lloc a 4 segons per Llibert Sendrós, que ha més va estar molt actiu tota la carrera, i es va emportar la victòria en el Gran Premi de la Muntanya.