IniciMotorMotocròsLluís Sanz s'imposa a Almacelles i lidera la Lliga Catalana sènior de...

Lluís Sanz s’imposa a Almacelles i lidera la Lliga Catalana sènior de motocròs

Amb la victòria en la segona prova del calendari, el pilot tortosí Lluís Sanz (MC Amposta) s’ha situat com a líder en la categoria sènior de la Lliga Catalana de motocròs. El pilot del Moto Club Amposta, es va imposar en les dos mànegues, a l’exigent circuit d’Almacelles, amb una pista construïda sobre terrenys dur, amb un recorregut amb zones de pujades i baixades, corbes peraltades i 15 salts. Van participar en la prova 130 pilots.

La segona posició va ser per a Alain González (PM Figueres), i tercer Ferran Arnau (MC Castelló d’Empúries). A la classificació general, Lluís Sanz, és el nou líder després de les dos proves disputades al Parc d’Oriola d’Amposta i Almacelles, amb 86 punts, seguit en segon lloc per Alain González amb 52.

En la categoria MX-35, Jordi Gueche (MC Tot Motor Els Reguers), va ocupar la quinta plaça, amb triomf de Fernando Mirón (CM RRR 72), i ocupa el segon lloc de la classificació general amb 52 punts, per darrere d’Enric Garriga (MC V.D.B), líder amb 76. El seu company d’equip Josep Adell, va ser sext, la mateixa posició en la qual es troba a la general amb 32 punts. David Rodríguez (MC Amposta), que no va participar en aquesta prova, i havia guanyat al Parc de l’Oriola, és tercer amb 50 punts.

Rokas Jusca (MC Amposta), va finalitzar en sexta posició, en MX-65 B, en la prova dominada per Dídac Soler (MC Segre). Mateo Torres (MC Roccoïs Ranch) és el líder de la competició amb 74 punts, segon Eleu José amb 63, i Rokas Jusca, tercer amb 37.

També està situat en tercera posició de MX-85 cadet, Unai Ortiz (MC Tortosa), amb 51 punts, per darrere de Marcos Gallardo (MCV Roccoïs Ranch), amb 63 i Axel Albelo /MC V.D.B), amb 59. En la prova es va imposar Hugo Climent (CM RRR 72), amb quinta posició d’Ortiz. En MX-85 juvenil, Aitor Pla, va acabar en dècima posició, amb triomf de Jordi Alba (MC Segre). A la general el pilot canareu, és també dècim.

Lluis Albuixech , va acabar dissetè i es tretzé, Pau Rosa en MX-50, ocupa  l’onzena plaça, el mateix lloc on va acabar la prova, els dos pilots del MC Tot Motor Els Reguers, i Didac Ferré, es tretzè en jùnior, amb el dissetè obtingut a Almacelles.

La próxima cita de la Lliga Catalana, serà el 4 de maig amb la prova de Sant Hilari, per continuar el 4 de juny a Salomó, el mes de setembre, el dia 10 a Martorelles i el 24 a Figueres, per finalitzar el 5 de novembre a Can Taulé.