IniciPoliesportiuTennis TaulaEl tortosí Jaume Querol campió de Catalunya de tennis taula +50

El tortosí Jaume Querol campió de Catalunya de tennis taula +50

Jaume Querol ha afegit un altre títol al seu dilatat palmarès, amb la victòria al Campionat de Catalunya de veterans de tennis taula, en la categoria de +50 anys. La competició on també es va disputar el català de Joves, va tenir com a escenari el Pavelló Joana Ballart de Valls, amb la participació de més d’un miler de palistes, en categories compreses des de prebenjamí a sub-21.

Jaume Querol competia en la seua categoria +50, com a principal cap de sèrie, en una competició amb el sistema de lliga, en la que es van enfrontar els vuit millors jugadors del rànquing català de la categoria. El jugador tortosí va ser l’únic que va guanyar les 7 confrontacions disputades, i es va proclamar campió, compartint podi amb Josep Maillo (CTT Canet) i Juan Díaz, que defensava el títol aconseguit en la passada edició, que van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament.

Jaume Querol el passat mes de març, s’havia proclamat campió territorial de Tarragona, en competició disputada al pavelló de Ferreries, i el mes de setembre del 2022, va ser campió d’Espanya +50 amb la selecció catalana, formant equip amb Josep Maillo i Xavier Villoro, superant a Madrid al pavelló Juan de la Cierva de Getafe. Abans s’havia penjat la medalla de plata, al català de veterans de +40, disputat al pavelló de l’Escala, perdent la final amb David González (CTT Badalona).

En la competició per edats, el CTT Tortosa, va presentar un equip sub-21, que va competir a molt bon nivell, perdent en el quadre de la fase final amb el CTT Esparraguera B, i Toni Sorni en infantils, va arribar fins als quarts de final, després de superar als tres rivals en la fase de grups, Joan Granados (CTT Badalona), Isaac Mataró (CTT Mataró) i Biel Coll (CTT Girona). En octaus de final va guanyar a Roger Poch (CTT Cassà), perdent 3-2, en quarts de final en un duel molt igualat i emocionant amb Tian Xian Zou.