IniciAtletismeCurses de MuntanyaLluisma Mas i Mayte Colmenarejo dominen en el retorn de la Cursa...

Lluisma Mas i Mayte Colmenarejo dominen en el retorn de la Cursa de Tivissa

Lluisma Mas i Mayte Colmenarejo es van imposar en la quinzena edició de la Cursa de Muntanya de Tivissa, que tornava després de l’ajornament el 2020 a causa de la Covid-19.

En aquesta ocasió no va ser una cursa com la de tots els anys anteriors, els organitzadors van preparar un recorregut més discret i senzill, però amb tota l’essència de la cursa de Tivissa, cresta, roca, pedra, amb una sola distància d’uns 17 Km, amb sortida des del Camping Alberg de Tivissa, seguint per Padrells, Sant Blai, Grau de Sant Blai, Roca Verdura, Cabreres, Tossa, Borjos i amb retorn i final a Tivissa. També van introduir alguns canvis, amb premi per als tres primers classificats absoluts masculins i femenins.

Tampoc enguany va haver-hi barra de bar ni el tradicional dinar popular, i en arribar als participants se’ls va proporcionar una ració de dinar per emportar. La sortida es va fer en calaixos, amb mascareta els primers cinquanta metres, i es van establir tres avituallaments amb aigua i algun producte sòlid.

El més ràpid en finalitzar la prova i primer també de la categoria sénior masculina va ser Lluisma Mas (Montbike Amposta), amb un temps de 1:38’05”, seguit de Genis Porqueras (Patxangeros Alforja), 1:39’14”; Joan Lasa (Aloña Mendi TT), 1:47’02”; Paul Iacob (CA Aitona), 1:47’17”, i Narcis Franch (Trail Running Cabrafeixet), 1:48’12”.

La primera femenina sénior va ser Mayte Colmenarejo (Serres del Mestral), 2:05’13”, en segon lloc i primera veterana Eva Cris Llobat (Montbike Amposta), 2:09’41”, en tercer Sandra Valenzuela (CE Trail Tarraco), 2:12’05”. La quarta i quinta plaça van ser respectivament per a Núria Florencio (Independent), 2:15’28”, i Hann Katherine Diaz (CE Alliberadrenalina), 2:17’35”.

Foto: Cursa de Muntanya de Tivissa

El primer júnior va ser Marc Florencio (CE L’Areny), 1:49’58”, el més destacat en la categoria master, els independents Anna Jover ,2:40’26″i Josep Maria Calucho, 1:54’00”. Primer sub-23,Jordi Rofes (Independent), 2:03’10” i millor classificat veterà Victor Vicente (Trail Roquetes), 1:48-32″.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies