IniciFutbolFutbol femeníL'Oviedo de l'ebrenca Emma Martin li passa per sobre al filial del...

L’Oviedo de l’ebrenca Emma Martin li passa per sobre al filial del Tenerife (4-0)

Segona victòria consecutiva i tercer partit seguit sense perdre el que va encadenar dissabte, en un horari molt poc freqüent el de les tres de la tarda, l’Oviedo femení d’Emma Martin sembla que ha posat la directa a la primera RFEF i van superar al filial del Tenerife per 4 gols a 0, i encadena set punts de forma consecutiva que l’han reviscolat a la classificació situant-se cinquenes provisionalment a la classificació.

El partit va estar enrarit per la reclamació de les tinerfenyes que van fixar elles l’horari amb el beneplàcit de la Federació Espanyola de Futbol, i més extrany encara per haver de jugar el partit amb l’equipació suplent donat que no disposaven d’una tercera equipació el conjunt de les Illes compatible amb el de color blau del Real Oviedo. Les locals s’aïllaven d’aquests affairs extraesportius i sortien a per feina i als deu minuts de partit ja van gaudir de la primera arribada de perill a peus de la davantera uruguayana Maria Ortiz, que rematava amb el cap caent-li el refús a peus d’Isina que assistia de nou la passada de la mort cap a Maria Ortiz, qui ara sí podia empentar l’esfèric al fons de la xarxa tinerfenya.

La rèplica visitant era immediata en una acció que sortia per molt poc desviada per sobre la porteria de Pereyra. Després d’aquest clar ensurt, les oviedistes es sobreposaven i es feien amb el control territorial del partit que es va veure premiat amb la jugada del segon gol i que encarrilava la confrontació quan s’encara ja la recta final del primer període. Isina executava una falta lateral que era rematada amb el cap per Sara Bermell, rebotant l’acció en la davantera Alejandra i convertint-se en el segon gol de l’Oviedo a falta de set minuts per arribar a l’equador de la confrontació. Quan tot semblava indicar que s’arribaria amb aquest còmode avantatge de dos gols a zero a l’electrònic, una genialitat d’Isina des del centre del camp, va veure a la portera avançada i es treia una rematada espectacular al servei d’un lliure directe que entrava dins la porteria visitant i ampliava més la renda de les locals. Un autèntic golàs!

A la represa, les jugadores d’Álex Rodríguez, van seguir insistint i no es relaxaven tenint el control de la situació a la zona ampla del terreny de joc i cercant ampliar més la renda al marcador desbordant per les bandes en accions protagonitzades per Sara Bermell i Maria Ortiz. Tanta era la pressió ofensiva local, que arran de la sortida d’un córner servit per Isina, Yannel Correa rematava de cap a l’interior de la frontal convertint així l’acció en el quart gol del Real Oviedo, que tancava el resultat definitiu del duel.

La setmana vinent vindrà carregada de compromisos, tenint en compte que es disputarà entre setmana la segona eliminatòria de la Copa de la Reina. Dimarts dia 4 es coneixerà qui serà el rival del Real Oviedo, en el sorteig que es realitzarà a la Ciutat Esportiva de las Rozas a Madrid.

Real Oviedo: Pereyra, Yannel (Ana, 82′), Ortiz (Rebeca, 82′), Lucia, Emma Martín, Isabel (Grace, 69′), Marina, Badel (Font, 64′), Sara (Kimberlyn, 64′), Alejandra, Laura.

UDG Tenerife ‘B’: Gurtner, Herrera, Lemes, Rodríguez (Isabel, 65′), Carballo, Delgado, Dos Santos (Castañeda, 82′), Portolés (Méndez, 65′), Lorenzo (Arguelles, 45′), Fernández, Jiménez.

Àrbitre: Elena Contreras Patiño. Va amonestar a les locals Sara Bermell (27′) i a les visitants Maria Portolés (45′) i Delgado (59′).

Gols: 1-0, Maria Ortiz (14′); 2-0, Alejandra (38′); 3-0, Isina (44′); 4-0, Yannel (66′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a RFEF Futfem després de la quarta jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: