IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer és segon a Torrelavega i manté el lideratge de la...

Joan Ferrer és segon a Torrelavega i manté el lideratge de la Lliga Nacional de Força

No va poder repetir el triomf de la primera prova al Boñar, però la segona posició en la segona prova de Torrelavega, permet a Joan Ferrer mantenir-se com a líder en la Lliga Nacional de Força.

En aquesta ocasió la victòria va ser per al canari de Granadilla d’Abona, Matthew Riddall, que va aconseguir el seu primer torneig l’any del seu debut, guanyant tres de les cinc proves.

Davant nombrós públic es va disputar la competició a l’exterior del Recinto Ferial de Ganado a la ciutat càntabra de Torrelavega. En el dur arrossegament de camió de 16 tones a la primera prova, l’esportista de Deltebre, Joan Ferrer es va imposar amb claredat davant la segona posició de Riddall. A la ruleta russa d’Apollon, la segona prova, Matthew Riddall va vèncer amb 140 kg sobre Ferrer, que va elevar 130 kg.

La tercera prova del Passeig del Granger se la va emportar Joan Ferrer, que va ser l’únic a arribar a la meta de 40 metres dins del temps estipulat amb els 160 kg a cada mà. Segon va ser el saragossà Adrián Vela, que mostra una gran millora en les seues actuacions.

En l’aixecament de la furgoneta en pes mort, Matthew Riddall va fer ni més ni menys que 24 repeticions, una més que el balear Miguel Ángel Caldentey, que va acabar lesionat al bíceps. Ferrer va ocupar la quarta posició.

La cinquena prova de la mudança va veure un pletòric Matthew Riddall superar Adrián Vela i el veterà Daniel Miguel, mentre l’ebrenc va repetir el quart lloc de l’anterior prova. Riddall es va imposar amb un total de 54 punts, seguit per Joan Ferrer amb 46, Adrián Vela i Miquel A. Caldentey, 39; Victor Casado, 29; Victor Aroca, 24; Daniel Miguel, 22 i Javier Zubieta, 19.

A la classificació general després de les proves del Boñar i Torrelavega, és líder Joan Ferrer amb un total de 106 punts, amb segon lloc de Matthew Riddall amb 92, i a continuació ja més allunyats, Miquel A. Caldentey, 68; Adrián Vela, 64: Victor Casado, 54; Pedro Cordón, 45; Daniel Aroca, 44; Daniel Miguel, 22 i Javier Zubieta,19.