IniciMotorMarc Alcoba pateix una fractura al radi per una caiguda al circuit...

Marc Alcoba pateix una fractura al radi per una caiguda al circuit txec de Most

Marc Alcoba (Yamaha MS Racing) no va poder finalitzar la primera de les dos proves del calendari del Mundial de Supersport, de l’Autòdrom de Most a la República de Txèquia, a causa d’una forta caiguda en la vuitena volta. El pilot canareu es va aixecar amb un fort cop en un canell. Aquest incident va fer que la carrera hagués d’escurçar a 12 voltes, perquè la seua moto no va poder retirar-se a temps i suposava un problema de seguretat. Al final el sud-africà Steven Odendaal (Evan Bros WorldSSP Yamaha Team) va sumar la seva quarta victòria en la categoria, trencant la ratxa del líder, el suís Dominique Aegerter (Ten Kate Racing Yamaha), que havia encadenat cinc victòries seguides.

Marc Alcoba amb una fractura de radi, ja no ha sortit en la segona prova de l’Autòdrom de Most, en la que s’ha imposat Dominique Aegerter davant d’Steven Odendaal, que després de guanyar ahir ha estat segon i de Manu González (Yamaha ParkinGO Team) , que ha repetit podi en tercera posició.

En la classificació general és líder Domenique Aegerter amb 207 punts, amb segon lloc d’ Sevan Odendaal amb 137 i l’alemany Philipp Oettl amb 137 en tercera posició.

La pròxima prova del Mundial de Supersport, es disputarà el 22 d’agost al circuit de Los Arcos de Navarra.