IniciMotorMarc Alcoba debuta amb un meritori segon lloc al campionat d'Espanya

Marc Alcoba debuta amb un meritori segon lloc al campionat d’Espanya

Marc Alcoba ha començat amb bon peu la seua participació al Campionat d’Espanya Cetelem de Superbike, ja que ha pujat al podi, en el seu debut en competició oficial com a pilot de l’Ait SP 57 Racing Team, i ha confirmat les seuesfonamentades aspiracions per a situar-se entre els aspirants a l’obtenció del títol.

La segona cita de la competició va tenir com a escenari el Circuit Barcelona Catalunya, amb presència de milers d’aficionats a les grades i el pàdoc. El bon temps va acompanyar tothora i en la categoria de Supersport, Òscar Gutiérrez (Andotrans Team Torrentó) i Marc Alcoba (AIT SP 57 Racing Team, van ser els protagonistes de la cursa, mantenint-se sempre en cap i rodant molt enganxats, tot i que Joan Uviña (Motos i Max-Hospitality Motobox) va anar guanyant terreny al pilot d’Alcanar, amb el qual va mantenir una emocionant lluita per la segona plaça, però Alcoba, tot i sortir en dinovena posició, va entrar segon per darrere d’Òscar Gutiérrez, i va superar Uviña, que va ser tercer.

Marc va acabar bastant satisfet del resultat de la prova: “des del mes de novembre passat que no agafava una R6 i no estava actiu en pista, però m’he trobat aviat a gust, el problema és que dissabte amb la pista mullada vaig tenir una caiguda, i he corregut amb molèsties; al principi vaig sortir molt bé i vaig remuntar posicions, però en les últimes sis voltes he notat més les conseqüències de la caiguda”. Tot i no haver participat en la primera prova disputada al Circuit de Jerez, Marc Alcoba s’ha situat en la tercera posició de la classificació general, amb 20 punts, els mateixos que acumulen Alex Borner (XC Tech) i Loic Arbel (Emperador Racing Team), que ocupen la quarta i cinquena posició respectivament. Òscar Gutiérrez és líder en solitari amb 50 punts, i segon Joan Uviña amb 36. La propera cita de l’estatal de Superbike serà el 30 de juny al Circuit Ricardo Tormo de València.