IniciPoliesportiuTennisMaria Antonio i Àngela Geballí del CT Serramar campiones del Màster Català...

Maria Antonio i Àngela Geballí del CT Serramar campiones del Màster Català Circuit Juvenil d’Oberts Head

El Club Tennis Serramar de la Ràpita finalitza el 2021 de forma molt positiva, amb la destacada actuació de les seus integrants Maria Antonio i Àngela Geballí, protagonistes del Màster Català Circuit Juvenil d’Oberts Head, que s’ha disputat del 18 al 29 de desembre a les pistes de terra batuda del UTE Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron de Barcelona, en les categories, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior tant masculina com femenina.

En la categoria infantil Maria Antonio Ortega, es va proclamar campiona en una competició molt complicada, des de la primera eliminatòria. Es va imposar en la final a 6-4, 2-6 i 10-4, a Maria Pardo (CT Lleida), en semifinals a Adriana Pujol López (CT Tarragona), tercera cap de sèrie, en quarts de final per un doble 6-3, a Alexia Garrido Carmona (CT Vilanova), primera cap de sèrie, i en primera ronda a Lucia Guzmán Zaragoza (CN Malgrat de Mar), 6 -4, 2-6, 11-9.

La seua companya del CT Serramar, Àngela Geballí Sancho, també es va proclamar campiona en la categoria júnior, derrotant en la final a Aina Miralles López (CT Reus Monterols), 4-6, 6-4 i 6-0, en una confrontació que va començar molt complicada i va acabar amb un autèntic exhibició de la jugadora rapitenca. En semifinals havia superat a Marta Wang Martínez Oliveras (CT Salt les Guixeres), 4-6,6-4,7-6, en quarts de final a Alexandra Sáez Lozano (Topten Tennis Club), per un doble 6-0. i en octaus de final havia quedat exempta com a segona capa de sèrie.

En infantil masculí el tortosí Joan Vallespi Gorrita, va perdre en octaus de final en un partit molt disputat davant Daniel Fraile Plasència (CN Lleida), 2-6, 6-2, 10-6.