IniciPoliesportiuAtletismeMaria Reverté i Judit Albacar van reforçar a l'Agrupació Atlètica Catalunya a...

Maria Reverté i Judit Albacar van reforçar a l’Agrupació Atlètica Catalunya a l’estatal sub-16 de clubs

L’Agrupació Atlètica Catalunya va finalitzar en quinta posició del Campionat d’Espanya sub-16 de clubs, disputat a les pistes d’atletisme de Gaetà Huguet de Castelló, amb participació de 404 atletes, pertanyents a vuit equips, amb presència d’alguns campions i campiones estatals de la categoria.

En l’equip de l’Agrupació Atlètica Catalunya, van competir Maria Reverté (UA Montsià) i Judit Albacar (Atletisme Terres de l’Ebre), que van aportar un total de 10 punts a l’equip.

Maria Reverté, va finalitzar, en segon lloc, en la prova de llargada en un millor salt de 5,41, només superada per Luna Armas (Valencia Club Atletisme), que amb 6,04 va millorar la plusmarca anterior de 5.99, que posseïa Laura Martínez des de l’any passat. Armas entrena amb la que va ser campiona del món el 1999 i plusmarquista espanyola Niurka Montalvo. La medalla de bronze va ser per a Vega Rubio (Playas de Castellón), 5,36.

En la prova dels 300 metres, Judit Albacar, va ocupar la sexta posició amb un temps de 44’56”. Van pujar al podi Julia Garcia Castañeda (Trops Cueva Nerja), 40’77”, Candela González Rubio (Playas de Castellón), 42’48”, i Paula Peña (CA Valladolid), 43’16”.

El triomf per equips va ser per al Trops Cueva Nerja amb 116 punts, seguit del Playas de Castellón, 106; CA Valladolid, 91,5; Valencia Club Atletismo, 82; AA Catalunya, 80; AD Sprint Madrid, 77; CA Vic,i Image FDR Burgos, 63,5.