IniciPoliesportiuPàdelUna cinquanta de parelles prenen part en el segon Torneig de Pàdel...

Una cinquanta de parelles prenen part en el segon Torneig de Pàdel universitari Euses Terres de l’Ebre

Els alumnes de quart de CAFE, en el marc de l’assignatura Disseny, Intervenció i Avaluació en l’Educació Física i l’Esport, que imparteix el director del Campus, Xavier Nadal, van organitzar en la seua segona edició, el torneig de Pàdel universitari disputat al Complex Esportiu Bahia Mar d’Alcanar, amb èxit de participació de 50 parelles en dues categories, segons el nivell dels inscrits. Es va dissenyar seguint el model d’una primera fase de grups, per donar pas després als quarts, semifinals i finals de cada categoria.

Van pujar al podi, en la primera categoria, com a guanyadors Dídac Batet i Èric Gutiérrez (4t de CAFE), i finalistes, Gerard Tomàs i Pere Gómez (4t de Fisioteràpia i de CAFE respectivament) i tercers,Mireia Salvador i Oriol Sansano (professors).

En la segona categoria els guanyadors van ser Davy Acosta i Adrien Lecq (4t de Fisioteràpia), i finalistes, Marc Ayuso i Ivan Beltran (2n de CAFE, i tercers Adrien Alliau i Gauthier Bianchin (3r de Fisioteràpia).

Els guanyadors es van emportar el corresponent trofeu, articles de merchandising d’EUSES i una ampolla de vi per cortesia de Mas de les Vinyes. L’entrega va anar a càrrec de l’alcalde d’Alcanar, el Sr. Joan Roig, a qui agraïm la seva presència, i els directors Xavier Nadal i Carla Curto.

Durant el torneig es va comptar amb servei de Fisioteràpia gràcies al voluntariat tutoritzat per professor Jordi Castellano i la participació de les voluntàries Sara Sánchez, Marie Martinez, Lise Courdy, Romane Estebe, Justine Czarny,Anna Chaubet, Myriam Abdelali, Clémence Bechard i Loann Ortega.

En acabar l’entrega de premis, es va celebrar un dinar de germanor que ha aplegat a més de 70 persones, entre participants, organitzadors i professorat i personal d’Euses Terres de l’Ebre. En total, més de 120 persones van passarpel Torneig per participar o animar els seus companys.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 85

Últimes notícies