IniciPoliesportiuEsgrimaMedalla de plata per a Aleix Jiménez i bronze de Núria Marco...

Medalla de plata per a Aleix Jiménez i bronze de Núria Marco i Èric Borràs al català absolut d’espasa

La Sala Esgrima Amposta va aconseguir dos medalles de bronze, al Campionat de Catalunya absolut d’esgrima en la modalitat d’espasa, disputat al Pavelló de la ZEM La Guinardera (Zona Esportiva Municipal) de Sant Cugat del Vallès, organitzat pel Club Esgrima Sant Cugat 2020 junt amb la Federació Catalana d’Esgrima.

En la competició femenina l’ampostina Núria Marco es va classificar a la seua pole amb dos victòries davant Karol Martínez (CE Ciutat de Terrassa), i Patrícia Boixet (SA Montjuic), i dos derrotes amb Laia Garcia Armengol i Norma Benítez (SA Montjuic), i va quedar exempta en la primera ronda del quadre. En quarts de final es va imposar a Norma Benítez (SA Montjuic), I en semifinals a Susi Ann Kaljas, que havia estat botxí de Daniela Pinyol, 15-12. En la final va perdre amb Patrícia Jiménez (SA Montjuic), 15-11.

Foto: Cedida

Daniela Pinyol va guanyar totes les confrontacions de la pole, a Mireia Aparicio (CE Ciutat de Terrassa); Clàudia Romera (CE Maresme); Vinyet Aspuro i Patrícia Jiménez, que després sería la campiona, i Susi Ann Kaljas, les tres de la Sala Armes Montjuic, precisament aquesta última la va eliminar en quarts de final per 15-8. En octaus havia quedat exempta. En la competició masculina, la SE Amposta va obtenir dos podis, situant 4 tiradors en el top-10, amb plata per a Aleix Jiménez, bronze d’Èric Borrás, quinta posició de Guillem Martínez, i octava de Biel Jiménez.

A continuació es van classificar, Ferran Tomàs, onzé; Àlex Porres, tretzè; Ivan Borodin, dissetè; Mateo Vivas, vintè, Enric Sabatè, vint-i-unè; Deneb Roure, vint-i-vuitè i Genis Pinyol, trenta-quatrè.

La medalla d’or va ser per a Àxel Pérez-Obiol (SA Monjuic), que va guanyar en la final a Aleix Jiménez, per 15-11. En semifinals el tirador de la SE Amposta, es va imposar al seu company d’equip, Èric Borràs, que no va poder finalitzar el combat. En setzens de final va superar a Jonathan Martí (SA Montjuic), 15-5; en octaus a Grant Anderton (CE Maresme), 15-10, i en quarts al seu company d’equip Guillem Martínez, 13-12. Va superar la seua pole amb victòries davant, Deneb Roure també del club ampostí, Borja Galbany (CE Maresme); Marc Pozo (CE Ciutat de Terrassa); Adrià Torrens (SAG Vilanova i la Geltrù); Obac Torner (SA Montjuic), i derrota amb Àxel Pérez-Obiol (SA Montjuic).

Per la seua banda Èric Borràs va superar al seu company d’equip Enric Sabatè, 15-13; Sergi Moré (SA Montjuic) 15-10, perdent en semifinals amb Aleix Jiménez. En la seua pole, va guanyar 4 combats a Ferran Tomàs també del club ampostí; Marc Cervelló (SAG Vilanova i la Geltrú); Tomàs Rubí (CE Ciutat de Terrassa) i Adrià Santiago (CE Maresme), amb derrotes davant Nikita Kornilov (SA Montjuic), i Pau Gili (CE Maresme).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 83

Últimes notícies