IniciPoliesportiuNatacióMedalla de plata per Marc Jordà i bronze de Nikita Pau Poporcea...

Medalla de plata per Marc Jordà i bronze de Nikita Pau Poporcea en el català infantil de natació

ESPORTS // Els components del CN Amposta Marc Jordà i Nikita Pau Poporcea, han estat els protagonistes més destacats de la representació ebrenca, al Campionat d’Estiu Infantil de natació que es disputa a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

Marc Jordà es va classificar per la final dels 200 metres lliures, en 15 anys, penjant-se la medalla de plata amb un temps de 2’00″31, la seua millor marca personal. També va disputar la final dels 50 lliures, amb novena posició en un temps de 26″06. En la mateixa prova també va competir Marc Gonçalves millorant  marca i nedant també els 200 lliures, amb 2″10 quedant-se prop de classificar-se per la final. També ha competit Laura Piñana en els 200 lliures, 2’20” i 200 esquena 2″40.

L’altre podi de l’equip ampostí va ser per Nikita Pau Poporcea, en la categoria de 15 anys, de la prova de 200 esquena, amb un temps de 2’19″01, ocupant la dècima posició en els 200 lliures amb 2’11″36.