IniciFutbol3ª CatalanaVÍDEO · Màxima il·lusió del CF Gandesa en l’any del centenari

VÍDEO · Màxima il·lusió del CF Gandesa en l’any del centenari

ESPORTS // Després de la decepció que va motivar la retirada de la competició durant la temporada passada i la conseqüent sanció federativa d’haver de baixar dos categories i no poder pujar en les dos temporades següents (a no ser que la propera assamblea general de socis de la Federació no ho eviti), el CF Gandesa afronta la propera temporada amb il·lusions renovades i tornen a la competició amb les piles carregades “Veure’ns obligats a estar una temporada sense competir no ens ha tret ni les ganes ni la il·lusió per retornar amb més força que mai. Em tingut molt de temps per plantejar-nos nous reptes, per treballar en noves idees, per no deixar de pensar en com millorar tot el que ja teníem. Ens vàrem reunir sobre la mateixa gespa del Municipal, que tant desitgem que tots els nostres equips trepitgin de nou, per anar ultimant detalls del futbol base de cara a la propera temporada“.

El club de la capital de la Terra Alta, sempre atenent a les recomanacions sanitàries, va haver de renunciar a la primera catalana, categoria on debutava aquesta temporada, en una dura decisió. Els motius econòmics van motivar aquesta resolució tant dràstica per la impossibilitat de poder cobrar les quotes als seus socis, ingressar les quotes de publicitat i dels patrocinadors i haver de disputar els partits a porta tancada en el moment que es va prendre la decisió que comportava la supressió de la recaptació de taquillatge i bar, sortejos, etc., un fet que convertia les despeses per poder tornar a competir en inassumibles.
 
Va ser una decisió traumàtica trobant-se a les portes de la celebració del seu centenari que es produirà durant l’any 2022. Marc Fornós, president de l’entitat terraltina que afrontava el seu primer any de mandat com a màxim representant del club aquesta temporadad, comentava que “farem les pertinents gestions per evitar que es porti a efecte la normativa, que en aquests casos provoca una sanció econòmica, el descens de dos categories i dos temporades sense poder pujar de categoria. Tenim confiança que en l’assamblea de dissabte vinent això quedi en no res i puguem competir la temporada següent en les màximes garanties tant a nivell de les condicions de salut com el pròpiament competitiu“.
 
Al mateix temps s’ha activat una campanya de captació de nous efectius a nivell de la base. “Tornem a afrontar amb màximes garanties la pròxima temporada. Volem tornar, i com no, volem tornar amb tota la força que sempre hem tingut. Volem tornar a competir en totes les categories del futbol base des dels prebenjamins fins a juvenils i sense oblidar la categoria femenina de Futbol-7. No ens oblidem tampoc dels més joves de la casa, ja que també tindrem categoria patufet, on tenim la gran il·lusió de veure als més petits amb el nostre escut“, ens comentava el màxim dirigent del club gandesà.
 
Des del consistori gandesà l’alcalde Carles Luz mostrava el seu suport “incondicional” als directius del club que van prendre “una decisió molt complicada però a la vegada molt responsable amb la retirada de l’equip de la competició. No va ser gens fàcil per al club i per al municipi, però a la vegada des de la responsabilitat en una situació molt complicada quan hi havia uns índexs molt elevats i es va creure oportú prioritzar la salut dels nostres jugadors i l’entorn del municipi”. Luz afegia que “tot i això, la il·lusió continua intacta i les ganes de continuar competint i lluitant seguix amb el mateix ímpetu i de seguir dinamitzant a nivell de municipi tots aquells equips que conformen l’estructura del CF Gandesa més enllà del primer equip”. L’alcalde també es referia a la temporada del centenari que vindrà properament destacant que “hem d’afrontar la campanya amb el record  a la història del club, però a la vegada del municipi de Gandesa i tota la comarca”.
 
Des de la web del club, www.cfgandesa.com, han obert les inscripcions per a tot aquell que hi vulgui inscriure´s per reactivar així en totes les categories del futbol base i recuperar la normalitat després del Covid-19.

Jordi Salayet i Josep Ramon Torres, nous coordinadors de la base

Fa unes quantes setmanes que estan treballant amb molt d’entusiasme en la confecció de totes les plantilles del futbol base i amb l’imminent retorn a la competició de cara a la propera temporada 2021-22. Per fer crèixer aquest projecte s’ha confiat amb un home de la casa com Jordi Salayet que disposa d’àmplia experiència i és coneixedor de totes les categories inferiors del club. Contribuirà a millorar el projecte que ja estava àmpliament consolidat i que volen enfortir encara més si cap, tenint molt clar “que amb un futbol base de qualitat assegurem el futur del nostre club“, comentaven des de la directiva del CF Gandesa. Amb ell, s’incorpora en la figura de segon coordinador Josep Ramon Torres, capità del primer equip. Amb la seva àmplia trajectòria intentarà sumar al costat de Salayet per conformar una estructura sòlida “ens aportarà, sense cap mena de dubte, el plus que estàvem buscant per seguir augmentant la qualitat del nostre futbol base“, sentenciaven els directius gandesans.
 
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 3

Últimes notícies