IniciPoliesportiuNatacióMedalla d'or de Blanca Forgas i bronze de Marc Escribà al català...

Medalla d’or de Blanca Forgas i bronze de Marc Escribà al català benjamí de natació

Blanca Forgas (CN Tortosa) i Marc Escribà (CN Amposta), han estat els representants ebrencs més destacats, en la Final Territorial Benjamina de Natació, disputada del 25 al 27 de juny, a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona, amb participació dels més prometedors nedadors catalans de la categoria.

Blanca Forgas Monclús, en la categoria 10.5 anys, ha finalitzat en onzena posició de la Q64, que incloïa les proves dels 50 metres dels quatres estils. A més s’ha penjat la medalla d’or en la prova dels 200 metres lliures, amb un temps de 2:58’67”, amb una gran millora de la seua marca personal, compartint podi amb Núria Martí (CN Sabadell), 2:58’94”, i Leire Rodriguez (CN Sallent), 2:59’49”.

Per part del CN Amposta, Marc Escribà Curto, ha obtingut la medalla de bronze en la categoria d’11 anys, en la prova dels 200 metres lliures, amb un temps de 2:47’77”, només superat per Enzo Martín (CN At. Barceloneta), 2:39’17”, i Biel Font (UE Horta), 2:42’75”, que van aconseguir l’or i la plata respectivament. També han competit en la prova Jan Lor i Froilan Gombau.

Ariadna Pérez va aconseguir diploma per posició en l’última serie disputada dels 50 metres braça del Q64.

Els més petits del grup, Roc Navarro, Eduard Justin i Andrea Dinuta, van aconseguir diploma per posició en l’última sèrie disputada dels 50 metres braça del Q64, i Alba Climent va competir a bon nivell millorant les seues marques personals.