IniciPoliesportiuPatinatgeMedalla d'or de Ferran Arasa a l'estatal infantil de patinatge artístic a...

Medalla d’or de Ferran Arasa a l’estatal infantil de patinatge artístic a Galícia

Ferran Arasa es va proclamar campió en la categoria infantil del LXXI Campionat d’Espanya, disputat al Palau dels Esports de Riazor de la Corunya, en categoria aleví i infantil durant el 6, 7 i 8 d’octubre.

El representant del Club Patí l’Aldea, es va imposar als seus rivals amb solvència per proclamar-se campió, en una competició amb una vintena de participants, sumant 87.93 punts pels seus dos programes. La plata ha estat per al castellà lleonés Izan Miguel Trejo (CDP Renedo de Esgueva) amb 82,72 punts i el bronze, per al balear Jose Sampol (CP Rodes d’Or), 76,92. Per part del CP l’Aldea, també ha competit Aleix Amado amb una meritòria sèptima plaça, amb 69,23.

Els espectadors també van poder gaudir de l’espectacular exhibició de Pau Garcia, actual campió del món Sènior.