IniciPoliesportiuAtletismeAportació ebrenca a l'estatal de Federacions Autonòmiques sub-16

Aportació ebrenca a l’estatal de Federacions Autonòmiques sub-16

La selecció catalana sub-16 va obtenir la medalla d’or en categoria masculina, i la quarta posició en categoria femenina en el Campionat d’Espanya de federacions celebrat aquest cap de setmana a l’Estadi Larrabide de Pamplona, amb participació de 18 Federacions Autonòmiques en un total de 661 atletes (341 dones i 320 homes). Un meritori paper de tot el grup atlètic que, en tot moment, va optar a les primeres places i, fins al final, va tenir les opcions intactes.

Els nois van quedar primers amb 257 punts, destacant la segona posició de Mario Stefanov (CA Ascó) en els 100 metres tanques amb 13″58″‘, nomès superat pel representant valencià David Gadea amb 13″47″. Mario a més va millorar la seua marca personal que abans estava en 13″68″‘. Les atletes de l’equip femení van ocupar la quarta plaça, amb 255 punts. Una meritòria posició aconseguida lluitant fins al final per intentar pujar al podi.

Per part ebrenca el relleu de 4X300 amb Judit Albacar de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Olívia Domínguez de l’Hospitalet At., Marta Escalera de l’Avinent Manresa i Mireia Redondo del Club Atletisme Tarragona, va finalitzar en sexta posició amb un temps de 2’53″93″‘, en una prova dominada per Andalusia amb 2’48″78″‘.

Maria Reverté (UA Montsià), va ocupar la sèptima posició en el salt de llargada amb 4,92 i Paula Gallego (Club Atletisme Ascó), dècima en llançament de disc amb 27,74.

Per la seua banda Anna Mas Ferrús, del Club Atletisme Terres de Ponent, va competir al Campionat d’Espanya de clubs sub 14, que es va disputar a Cuenca, finalitzant el club lleidatà en quarta plaça. L’atleta del Club Atletisme Ascó va ocupar la dècima posició en la prova dels 1000 metres, amb un temps de 3’24″11″‘.