IniciPoliesportiuAtletismeQueralt Casacuberta i Marc Benavent, en primer lloc del Campionat de Catalunya...

Queralt Casacuberta i Marc Benavent, en primer lloc del Campionat de Catalunya de Tardor

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el passat dissabte la primera jornada del Campionat de Catalunya de Tardor, a les pistes Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenet, amb la Unió Colomenca d’Atletisme com amfitriona.

Ha estat el primer tast de les quatre jornades programades durant el mes d’octubre i de novembre, que va comptar amb una inscripció 537 atletes d’una trentena de clubs, amb 684 participacions.

Per part dels representants ebrencs, va destacar en la categoria sub-16, la primera posició de Queral Casacuberta (UA Montsià), en els 1000 metres, prova on es va imposar amb un temps de 3’30″06″‘. Júlia Tarragó (CA Ascó), va finalitzar en segona posició en els 300 metres, amb 44″32″‘, i quinta en salt d’allargada amb 4,73, la mateixa prova on el seu company d’equip David de la Llave, va ser quart, amb un millor salt de 5,16. En la categoria sub-14, Marc Benavent (CA Ascó), es va imposar als 3000 metres amb un temps de 9’50″58″‘.